09 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

ULUDAĞ'DA KARLA KARIŞIK EĞLENCE

Bitexen Winterfest’te Türkiye’nin en sevilen sanatçıları sahne alacak...

Uludağ'da karla karışık eğlence

26 Ocak 2024 Cuma 16:08

1996’dan beri düzenlenen ve Türkiye’nin en iyi festivali seçilen Bitexen Winterfest’te Türkiye’nin en sevilen sanatçıları sahne alıyor! 15 Şubat’a kadar devam edecek festivalde, sahneyi Simge Sağın’dan Sefo’ya, Mert Demir’den Motive’ye  birçok yıldız paylaşacak.

Bursa haber...     

04 Şubat - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Uludağ’da düzenlenecek olan Bitexen Winterfest, yıldız isimleri binlerce katılımcıyla buluşturacak. Simge Sağın, Sefo, Mert Demir, Motive, Köfn, Madrigal, Reckol, Hera, Arem Özgüç & Arman Aydın, Ayla Balyemez, Simge Eğrilmez, Sude, Cielo ve farklı tarzdan müzik yapan bir çok DJ   bu yıl Bitexen Winterfest’te sahne alacak.

Binlerce kişinin katıldığı, Uludağ’ın en kalabalık After-Ski partileri her gün saat 17:00 - 20:00 saatleri arasında Beceren Cafe’de gerçekleşecek.

Elektronik müzik severlerin buluşma noktası, barbekü partilerine de ev sahipliği yapacak Grand Teras ve canlı performanslarla heyecanı yükselten festival kulübü Vibe, Bitexen Winterfest’in diğer sahneleri. Ayrıca katılımcılar, GHSMS ve  Xtra Oda Partileri ile festivalin sürpriz sahnesinde eğlencenin kapısını aralayacaklar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri