28 Mart 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

SIRP YILDIZ ANA DABOVİC, YDÜ KADIN BASKETBOL TAKIMI'NA TRANSFER OLDU

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın gözde transferlerinden olan Sırp yıldız Ana Dabovic sağlık kontrolünden geçti.

Sırp yıldız Ana Dabovic, YDÜ Kadın Basketbol Takımı'na transfer oldu

LEFKOŞA (CİHAN)- Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın gözde transferlerinden olan Sırp yıldız Ana Dabovic, sağlık kontrolünden geçti.

Yapılan sağlık kontrolün ardından basının karşısına geçen Dabovic, adaya dün gelmesine rağmen kendisine gösterilen misafirperverlikten ve samimiyetten son derece mutluluk duyduğunu kaydetti.

Yakın Doğu Üniversitesi hakkında duyduğu güzel yorumlar ve takımda oynayan arkadaşlarının olumlu konuşmalarının takımı seçmekte büyük rolü olduğunu belirten başarılı yıldız, "Yakın Doğu Üniversitesi’ni seçmemin nedeni henüz birebir tanışmamış ve birlikte oynayamamış olsam da takımdaki değerli oyuncular ve takım hakkında duyduğum güzel şeyler oldu." dedi.

"BU SEZON ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYI HEDEFLİYORUM"

"Bu sezon hedefim, takımın kendi hedefi için elimden gelenin en iyisini yapmak olacak" diyen Sırp yıldız, şunları söyledi: "Takım kendi hedefine ulaştığında, ben de kendi hedefime ulaşmış olacağım. Kıbrıs için de ilk izlenim olarak çok sevdim, doğası, havası çok güzel; ama daha dün geldim. Duygu ve düşüncelerimi biraz zaman geçtikten sonra paylaşacağım."

TÜZÜNKAN: BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZ VAR

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Murat Tüzünkan da toplantıda yaptığı açıklamada, "Son hazırlık turnuvası için bugün Kayseri'ye gidecek. Yarın itibariyle takıma katılacak. İlk maçını yarın oynayacak. Ümit ederim ki hem Ana Dabovic hem takım son derece başarılı olur. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. yorucu ve dalgalı geçen sürecin sonucu hepimiz için çok güzel olur." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Diğer Sporlar