16 Eylül 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

MİLYONLAR YUSUF DİKEÇ’İ KONUŞTU

Paris 2024 Olimpiyatlarına damga vurdu...

Milyonlar Yusuf Dikeç’i konuştu

15 Ağustos 2024 Perşembe 10:52

Açılışından kapanışına kadar dünyanın gündeminde olan ve Paris’de gerçekleşen Olimpiyatlar, yoğun olarak medyanın da gündeminde yer aldı.

Özellikle bazı sporcuların öne çıktığı olimpiyat etkinliklerinde, Türkiye’deki sporcular da konuşulanlar arasındaydı. Ekipmansız ve tek eli cebinde yaptığı atışla Paris 2024 Olimpiyatlarına damga vuran Yusuf Dikeç ise en çok konuşulan sporculardan oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM) profesyonel dijital medya izleme platformu DigiLUP ile yaptığı araştırmada atış tarzı ile ünlenen Yusuf Dikeç’in dijital medya yansımalarını inceledi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım final mücadelesinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, yarış anında ekipman kullanmaması ve tek eli cebinde duruşuyla en çok dikkat çeken sporculardan biri oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM)’nin profesyonel dijital medya izleme platformu DigiLUP sonuçlarına göre, dijital medyada Yusuf Dikeç ile ilgili milyonlarca haber ve yorum yapıldı. Atış yaptığı andaki duruş tarzı da birçok görselde yer aldı.

DigiLUP platformunun, 196 ülke ve 187 dilde, hem metin hem görsel tabanlı tarama yapabilen teknolojisiyle, son 1 aydaki yansımalara dönük yapılan incelemeye göre; dijital medya mecralarında Yusuf Dikeç’e yer verilen 1 milyon 400 bin sonuç yayınlandı. Türkiye dışından da ilgi gören konu ile ilgili yansımaların, 592 bin 600 adedi yurtdışından gerçekleşti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri