03 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

LİBİDO DÜŞMANI GIDALAR

Cinsel isteği arttıran gıdaların yanı sıra, cinsel gücü öldüren gıdalar da mevcut.

Libido düşmanı gıdalar

16 Ekim 2018 Salı 09:53

Cinsel hayatın sağlıklı yürütülebilmesi için, bazı gıdalardan sakınmak şart! Uzmanlar bu gıdaların afrodizyak etkiyi olumsuz etkilediğini ve cinsel gücü azalttığını belirtiyor. Uzak durulması gereken gıdaları şöyle sıralıyor...

Fasulye: 

Enerji veren fasulyeyi yedikten sonra bir şişlik hissedebilirsiniz. Bu durumda düşen testesteron hormonu ise sizi cinsel isteksizliğe itebilir. Özellikle akşamları daha kolay ve testesteronu baskılamayacak besinler tercih edin.

Sosis:

İşlenmiş gıdaların başında gelen sosis, hem genel vücut sağlığı hem de cinsel yaşama zarar veriyor. Bu gıdalar enerjinizi düşürür ve halsiz hissedersiniz. Dolayısıyla da cinsel isteğe darbe vurur.

Patates kızartması:

Aşırı işlenmiş gıdalar hızla enerji verir, ancak aynı hızla verdiği enerjiyi geri alır. Libidoyu önemli ölçüde düşürür ve halsizliğe yol açar.

Kırmızı et:

Yenilen kırmızı etlerin hazmı diğer gıdalara oranla daha zor olduğundan uyuşuk hissetmenizi sağlar. Bu durum da cinsel isteksizliğe neden olabilir.

Alkol: 

Alkollü içecekler, bir erkeğin ereksiyon elde etme ve sürdürme kabiliyetine olumsuz yönde müdahale eder ve cinsel gücü düşürür.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri