14 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

KADINLAR TUVALETİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tuvaletinde gizli kamera bulundu

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera skandalı!

19 Mayıs 2016 Perşembe 18:37

Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanlarından R.K.'nın, kadın çalışanları izlemek için bakanlık binasındaki kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştirildiği iddia edildi. R:K:'nın daha önce de benzer suçlardan mahkemeye çıkarıldığı bildirildi.
 
Olay 10 Mayıs günü yaşandı. Bakanlık'ta çalışan bir kadın memur, tuvalette yanıp sönen ışığı farketti. Paniğe kapılan kadın memur, temizlik şirketi elemanından şüphelenerek, durumu İdari İşler Şube Müdürü Demet Bostancı'ya bildirdi. Daha sonra da polise haber verildi.
 
Gizli kamerayı koyduğu belirtilen R.K., polis tarafından yakalandı. R.K'nın iş yeri ve evinde benzer CD kayıtları ortaya çıktı. R.K,, başka bir yere atanırken, çalışanlar bu konuda konuşmamaları için tehdit edildi.
 
BirGün'den Ece Zereycan'ın haberine göre; Daire Başkanı ve Genel Müdür, Karaca'nın suçunun üstünü kapatarak kadın memurlara "Dindarlığı zarar görecek. Eşi ve ailesi çok dindar. Eşi tesettürlü ve oldukça imanlı" gibi 'telkin'lerde bulunuldu. Üst düzey müdürler ve bazı memurlar R:K'ya "Ailesinin rencide olmasına izin veremeyiz" düşüncesiyle 'geçmiş olsun'a gitti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri