17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

GASP ETTİĞİ PARAYLA UMREYE GİTMİŞ

Çete üyesi gasp parasıyla umreye...

Gasp ettiği parayla umreye gitmiş

03 Temmuz 2016 Pazar 16:11

İstanbul'da İranlı işadamı Chiba A'nın 2 milyon TL'sini gasp eden çetenin üyelerinden M. A'nın soygun parasıyla umreye gittiği ortaya çıktı. Tutuklanan M. A, soygundan hemen sonra gittiği umre ziyaretini de cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde ihram giyinmiş olan M. A, vaaz veren hocayı dinlerken görünüyor.

İstanbul'da uçak motoru ithalatı yapan İranlı İşadamı Chabi A., 29 Mart günü Fatih'te bir bankadan para çektikten sonra metrobüse binmişti. Florya Beşyol'da metrobüsten inen Chabi A, yaklaşan motosikletli 2 kişi tarafından bıçak zoruyla gasp edilmişti. Zanlılar, içinde 2 milyon TL bulunan çantasını alıp kaçmıştı.

VAAZ VEREN HOCAYI DİNLİYOR

Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda İstanbul ve Mardin'de düzenledikleri eş zamanlı operasyonda H. Ş. ile T. A., K. A., O. K. ve M. A'yı gözaltına almıştı.

Emniyette suçlamaları kabul etmeyen 5 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Soruşturmayla ilgili olarak yeni bir bilgi ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Fatih'te bir elektronik firmasında çalışan M. A.'nın, gasptan 5 gün sonra umre ziyaretine gittiği anlaşıldı. M. A, umre ziyaretini de cep telefonuyla görüntüledi. Ulaşılan görüntülerde ihram giyinmiş olan M. A, vaaz veren bir hocayı can kulağıyla dinlerken görünüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri