14 Mayıs 2024
  • Bursa9°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

BÜYÜTMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Penisini büyütmek isteyen adamın hazin sonu...

Büyütmek isterken canından oldu

01 Ağustos 2017 Salı 11:07

İsveç'te penis büyütme operasyonu geçiren 30 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Ameliyat öncesi sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen adamın ölümü tıp literatürüne geçti.
 
İsveç’te ismi açıklanmayan 30 yaşındaki bir adam penisini büyütmek için gittiği doktorda hayatını kaybetti. Astım haricinde hiçbir sağlık sorunu olmayan adamın, ameliyat sırasında kalp krizi geçirdiğini otopside belirleyen acil yardım ekipleri operasyonun standart prosedürlerinin işlediğini söyleyerek bu ölümün şüpheli olduğunu dile getirdi.
 
 
Sözcü'nün aktardığı habere göre; saygın tıp dergilerinden Journal of Forensic Sciences’ta yer alan bir makale, operasyonda hayatını kaybeden adamın penisini büyütmek için karnından alınan kasların penise enjekte edilirken tıkanmaya sebep olabileceğini öne sürdü.
 
Dergide yer alan makalede, “Bu kadar basit ve güvenli bir prosedüre rağmen yağ enjekte edilirken genç bir adamın ilk defa öldüğünü düşünüyoruz. Bu operasyonda enjekte edilen yağ vücutta tıkanıklığa sebep olarak kalp krizini tetikledi.” denildi.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri