10 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

ULUSLARARASI YOGA VE DANS FESTİVALİ PAMUKKALE'DE

6 gün sürecek

Uluslararası Yoga ve Dans Festivali Pamukkale'de

05 Ağustos 2017 Cumartesi 22:27

Uluslararası Yoga ve Dans Festivali 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde, dünyanın en büyüleyici doğa harikaları arasında gösterilen Pamukkale'de düzenlenecek.
 
Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) ve Yoga Academy işbirliği ile gerçekleşecek organizasyon 6 gün sürecek.
 
UYF Başkanı Akif Manaf : “1 Eylül – Dünya Barış gününde koşulsuz sevgi, barış ve dostluk duygularını ortaya çıkaran Orijinal Yoga Sistemi ile tüm dünyaya sevgi ve barış mesajları yayacağız” dedi.
Kendimizden başka hiç kimsenin bize gerçek sevgi ve barış getiremeyeceğini de belirten Manaf: “Yoga teknikleri insanı arındırır, güçlendirir, geliştirir ve insani değerlerini keşfettirir. İnsan kendi barış ve huzurunu bulunca bunu çevresine, dünyaya gönüllü olarak yayar. Festivalimizde barışı destekleyen üç güzel unsur; Yoga, dans ve spor birleşiyor, herkesi bekliyoruz” dedi.
 
Festivalde, özel çakra (enerji merkezi) teknikleri başta olmak üzere toplamda 14 pratik Yoga çalışması, 6 Salsa, Latinpop ve Tango workshop, 2 dans partisi, interaktif söyleşi-tüm sorulara cevaplar, spritüel film gösterimi ve Yoga ateşi gösterilerine yer verilecek.
 
Ayrıca, festivalde çok özel bir organizasyon olarak, dünyadan ve Türkiye'den çok sayıda katılımcının yer alacağı 2. Dünya Yoga Koreografi Şampiyona'sı gerçekleştirilecek. Kategori ve yaş sınırı gözetilmeksizin herkesin katılabileceği şampiyonanın sonunda kazananlara bronz, gümüş ve altın madalyalar takdim edilecek.
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yaşam