02 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

TÜSİAD'IN YENİ BAŞKANI

Simone Kaslowski, TÜSİAD'ın yeni başkanı oldu...

TÜSİAD'ın yeni başkanı

20 Şubat 2019 Çarşamba 16:07

TÜSİAD'ın yeni başkanı Simone Kaslowski oldu.
 
TÜSİAD 49. genel kurul toplantısı yapıldı.Genel kurulda yapılan oylamada TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Simone Kaslowski, yeni yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.
 
 
Simone Kaslowski teşekkür konuşmasında şunları söyledi:
 
“ Önümüzdeki iki yıl TÜSİAD'ı yönetme sorumluluğunu bana layık gördüğünüz ve görev verdiğiniz yeni yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl TÜSİAD yönetim kurulu üyesi olarak 6'ncı yılımı doldurdum. Bugün bu görevi bana kabul etmekten sadece mutluluk değil aynı zamanda büyük bir onur da duydum. Bu desteğe layık olmak Türk iş dünyasının fikir,istişare eylem ve paylaşım merkezi TÜSİAD'ı daha da iyiye götürmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz."
 
Avrupa Birliğinin kırılmalara rağmen önemli bir denge merkezi olduğunu belirten Simone Kaslowski, "Çağımızın en başarılı özgürlük, barış, kalkınma ve irfan projesi olan Avrupa Birliği kırılmalar yaşasa da küresel düzeyde en önemli denge merkezi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin AB üyeliği her iki tarafın da etki alanının genişlemesi anlamına gelen kazan kazan formülüdür. AB entegrasyon sürecinde gümrük birliği anlaşmasının modernizasyonu iş birliği ve karşılıklı objektif bakışın sağlanması ülkemiz ve AB'yi küresel rekabet düzeyine hızla yükseltecektir." dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi