12 Ocak 2026
  • Bursa3°C
  • İstanbul2°C
  • Ankara2°C

PİYASALAR ALEV ALEV! TARİHİ REKORLAR ART ARDA GELDİ

Yeni haftaya piyasalar alev alev giriyor. Geçen haftayı 4509 dolardan kapatan ons altın, yeni haftaya da yükselişle başladı.

Piyasalar alev alev! Tarihi rekorlar art arda geldi

12 Ocak 2026 Pazartesi 10:10

Ons fiyatı ilk işlemlerde 4601 doları test ederek tüm zamanların zirvesini gördü. Gram altın ise 6380 TL ile yeni rekor seviyesini test etti.

Küresel piyasalar yeni haftaya hareketli bir başlangıç yapıyor. Geçen hafta % 4,10 prim yapan ve 4.509 dolardan kapanan ons altın, yeni haftaya da yükselişle başladı. Ons fiyatı ilk işlemlerde 4.601 doları test ederek tüm zamanların zirvesini gördü. TSİ 06:00 itibarıyla da ons fiyatında 4.577 dolara yakın denge arayışı devam ediyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Onstaki hareketlilik iç piyasada da kendini gösteriyor. 12 Ocak 2026 gram altın fiyatı 6.380 TL ile yeni rekor seviyesini test etti. Gram fiyatında da işlemler TSİ 06:00 itibarıyla 6.353 TL'ye yakın seviyelerden devam ediyor. Gram altın geçen haftayı 6.240 TL'den tamamlamıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi