OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT!
Şubat ayı otomobil kampanyaları...

09 Şubat 2019 Cumartesi 09:30
ODD verilerine göre ocak ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2017 yılına oranla yüzde 59 geriledi ve 14 bin 373 adet oldu! Toplam otomobil satış adedi ise yüzde 58 gerileyerek 10 bin 979 adet oldu. Bu gerilemeyi önlemek ve pazardan pay almak isteyen markalar yeni yıla yeni kampanyalar hazırlayarak girdiler. Özellikle ÖTV ve KDV indirimlerinin 31 Mart tarihinde biteceğini düşünürsek bu fiyatlar için son günler diyebiliriz. İşte şubat ayı otomobil kampanyaları...
DACIA
Dacia, Şubat ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz fırsatı sunmaya devam ediyor. Duster, Logan, Lodgy ve Sandero modellerinin benzinli versiyonlarında 24.000 TL kredi ve 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz kullanılabiliyor. Maksimum 60.000 TL kredi kullanacak müşterilere ise aynı modeller için 30 aya varan vade seçeneği ve 1,99 faiz fırsatı sunuluyor.
Ayrıca Dokker modeli için ise 50.000 TL kredi, 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz fırsatı yer alıyor. Daha fazla kredi veya vade talep eden müşteriler için avantajlı faiz oranları bulunuyor.
2018 model Dacia modellerinde Şubat ayında da cazip fiyat fırsatı sürüyor. 2018 model hurda teşviki ile Sandero 54.900 TL'den, Dokker 61.550 TL'den, Duster 77.900 TL'den, Lodgy ise 93.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
HONDA
Honda, CR-V ve Civic Sedan modelleri için Şubat ayında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Şubat ayı boyunca Honda sahibi olmak isteyenler; CR-V için 100 bin TL'ye 12 aylık faizsiz kredi, Civic Sedan benzinli ve ECO için 30 bin TL'ye 12 aylık faizsiz kredi ve Civic Sedan dizel için 40 bin TL'ye 12 aylık faizsiz kredi kullanabiliyor.
HYUNDAI
Hyundai Assan, Şubat ayında geçerli olmak üzere yeni bir satış kampanyası daha düzenledi. Markanın İzmit'teki fabrikasında ürettiği i20 modelinde 5.000 TL'ye varan nakit desteği sunulurken ayrıca 1.0 T-GDI motorlu versiyonda da 30.000 TL 12 ay kredi için 0 faiz ayrıcalığı da var.
Hyundai'nin ülkemizde en çok satılan modellerinden biri olan Accent Blue ise 12.900 TL'ye varan indirim imkanı veya 30 bin TL 12 ay 0 faiz ile satılıyor. 177 beygirlik turbo motoru, 7 ileri DCT şanzımanı ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle B-SUV segmentinde iddialı bir model olan KONA, 3.150 bin TL'ye varan nakit indirimi veya 30 bin TL 12 ay 0 faiz imkanı bu modelde de geçerli.
Eylül ayında Türkiye'de de satışa sunulan Yeni Tucson ise özellikle dizel otomatik versiyonuyla otomobil severlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Hyundai Assan, Tucson modelinde de 30.000 TL 12 ay 0 faiz kredi imkanı veya 15.100 TL'ye varan nakit indirim desteği sunuyor.
OPEL
Opel Grandland X'te Şubat ayı boyunca 7 bin 100 TL'ye, Crossland X'te ise 11 bin 500 TL'ye varan indirimler bulunuyor. Açıklanan indirimlere ek olarak her iki modelde de müşteriler 2 bin TL takas desteği ile birlikte 50 bin TL, 24 Ay, yüzde 1.29 faizli cazip kredi fırsatından da yararlanabilecek.
Grandland X'te başlangıç fiyatı 161 bin 800 TL. Sınıfının en güvenlisi Crossland X'te ise başlangıç fiyatı ise 137 bin 400 TL. 2019 model Crossland X'lerde sunulmaya başlanan 1.5 litre 120 hp dizel-otomatik seçeneğinde ise fiyatlar 149 bin 400 TL'den başlıyor.
2019 yılında Opel'in güçlü 1.4 litre 140 hp turbo benzinli motorunu baz donanım seviyesinden itibaren sunmaya başladığı Astra Sedan modelinde ise indirimler 5 bin TL'ye kadar varıyor. Bu modelin Edition Plus donanım seviyesinde tavsiye edilen başlangıç fiyatı 93 bin 900 TL.
Opel, yoğun ilgi gören diğer modellerinde de kampanyalarını sürdürüyor. Markanın amiral gemisi Insignia'da 10 bin 300 TL, Mokka X'te 11 bin 500 TL, ve Corsa'da 14 bin 600 TL'ye varan indirimler mevcut. İndirimlerle birlikte müşteriler 2019 model Corsa'ya 82 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. Ayrıca açıklanan 50 bin TL, 24 Ay, yüzde 1.29 faizli kredi fırsatı, Grandland X ve Crossland X'in yanı sıra, Insignia Grand Sport ile 2018 model Astra HB ve 2019 model Mokka X ve Corsa modelleri için de kullanılabilecek.
MINI
MINI 3 Kapı, MINI 5 Kapı ve MINI Countryman modellerinde, Şubat ayına özel ÖTV avantajı ve 3.000 TL'ye varan takas desteği fırsatı sunan MINI, Countryman modellerine özel düşük faizli kredi olanağı tanıyor.
MINI Countryman'in Luxury ve John Cooper Works paketi ile sunulan modellerinde, 80.000 TL'ye kadar 12 ay, %0 faiz oranlı krediden de yararlanılabiliyor. Öte yandan bu modellerin tercih edilmesi halinde Orijinal Katlanabilir MINI Bisiklet de hediye ediliyor.
PEUGEOT
Peugeot 3008, ÖTV indirimine ek 60.000 TL için 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyasıyla satın alınabiliyor. Markanın SUV ürün gamındaki amiral gemisi olan 5008 ise 60.000 TL için 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyasıyla satın alınabiliyor.
Fransız markanın B-SUV segmentindeki modeli olan 2008, dizel versiyonlarında ÖTV indirimine ek 30.000 TL için 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyası ile satışa sunuluyor. Peugeot 208, ÖTV indirimine ek 30.000TL için 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyasıyla satışa sunuluyor.
Peugeot’nun kompakt sınıftaki güçlü modeli olan 308, dizel versiyonlarında ÖTV indirimine ek 30.000 TL için 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyasınu müşterilere sunuyor. Peugeot 301 ise dizel versiyonlarında ÖTV indirimine ek 30.000 TL için 12 ay %0 faizli kredi kampanyasıyla müşterilere sunuluyor.
Partner Tepee, ÖTV indirimine ek 30.000 TL için 12 ay %0 faizli kredi kampanyasıyla sunuluyor. Peugeot, diğer Hafif Ticari Araç modellerini, vergi indirimine ek 60.000 TL‘ye kadar 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyasıyla müşterilere sunuluyor.
RENAULT
Renault, Şubat ayında Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane Sedan ve tüm hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz fırsatının yanı sıra 2018 model binek modellerde avantajlı fiyatlar sunmaya devam ediyor.
Kampanya kapsamında Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan modellerinde 24.000 TL kredi ve 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Hafif ticari modellerde ise 60.000 TL kredi kullanacak müşteriler, 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz avantajından faydalanabiliyor.
Tüm binek ve hafif ticari modellerde 60.000 TL kredi ve 30 ay vade seçeneği için ise 1,99 faiz oranı yer alırken, daha fazla kredi veya vade talep eden müşteriler için avantajlı faiz oranları bulunuyor.
Renault, Şubat ayında cazip ödeme koşullarının yanı sıra 2018 model binek otomobillerde cazip fiyatlar sunmaya devam ediyor. Şubat ayında, perakende müşteriler için 2018 model devlet hurda teşvikli Clio HB 66.900 TL'den, Megane Sedan ise 86.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
SEAT
Seat yeni yıla özel servis kampanyası gerçekleştiriyor. 2 yaş üstü Seat modellerini kapsayan servis kampanyası dahilinde, ZUBİZU üyesi olan araç sahipleri, kampanyaya katılan tüm Seat Yetkili Servislerinde, periyodik bakım ve mekanik işlemlerde indirimlerden faydalanabiliyorlar.
1 Ocak-31 Mart 2019 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya; 2 yaş üstü araçlarda, tüm periyodik bakımlarda, orijinal yedek parçada, işçilik ve madeni yağda yüzde 20 oranında tavsiye edilen indirim sağlıyor.
SKODA
Skoda Şubat ayında yüzde sıfır faiz ve özel fiyat avantajlarını müşterilerine sunuyor. Skoda'nın en çok satan modeli olan Octavia için fırsatları değerlendirmek isteyenler, 30 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilecekler.
Superb modeli içinde marka müşterilerine fırsatlar sunuyor. 50 bin TL‘ye 12 ay faizsiz kredi fırsatı Superb için geçerli.
Skoda markasının iki SUV modeli Kodiaq ve Karoq'a da, Şubat ayı boyunca uygun ödeme koşullarıyla ulaşılabilecek. Kodiaq 50 bin TL'ye 12 ay/yüzde 0 faiz fırsatı sunulurken, Karoq ise 30 bin TL'ye 12 ay/yüzde 0 faiz oranıyla satın alınabiliyor.
SSANGYONG
Güney Koreli marka SsangYong, şubat ayında SUV sahibi olmak isteyenlere fırsat sunan markalar arasında. , 50.000 TL / 12 ay için %0 faiz imkanı ile 114.027 TL'den başlayan fiyatlarla Tivoli ve XLV, SsangYong Showroom'larında bekliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gayrimenkulun yıldızları ödüllendirildi26 Nisan Cumartesi akşamı Bursa Sheraton Otel’de düzenlenen Shining Night Ödül Gecesi, başarı, azim ve emeğin ödüllendirildiği unutulmaz bir organizasyona ev sahipliği yaptı.30 Nisan 2025 Çarşamba 11:52EKONOMİ
Hangi ilde daha fazla emekli çalışıyor? Liste paylaşıldıSGK verilerine göre Türkiye'de 2024 yılı itibarıyla 2 milyon 104 bin emekli hem maaş alıyor hem de çalışmaya devam ediyor. Emeklilerin yüzde 17’si iş hayatını sürdürürken, en çok emeklinin çalıştığı il İstanbul, en az çalışanın bulunduğu il ise Ardahan ol30 Nisan 2025 Çarşamba 10:53EKONOMİ
Altında rekor üstüne rekor! 1 asgari ücrete 3 çeyrek altınGram altın 4 bin 297 TL, ons altın ise 3 bin 494 dolar ile yeni rekor seviyeyi gördü. Çeyrek altın fiyatı ise 7 bin 110 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.22 Nisan 2025 Salı 09:00EKONOMİ
Merkez Bankası nisan ayı faiz kararı açıklandı!Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), nisan ayı faiz kararını açıkladı. Başkan Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizinde beklentilerin aksine artışa gitti.17 Nisan 2025 Perşembe 14:27EKONOMİ
Konut fiyatları yüzde 32,3 arttıKonut fiyatları Mart ayında yıllık yüzde 32,3 arttı17 Nisan 2025 Perşembe 10:57EKONOMİ
Konut satışları arttıÖnceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,1 oranında arttı16 Nisan 2025 Çarşamba 10:14EKONOMİ
Altında yeni rekor geldi! Gram altın ve çeyrek altın uçtuAltın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın güne 4.021,31 lira seviyesinden başladı. İşte 16 Nisan 2025 altın fiyatları...16 Nisan 2025 Çarşamba 09:03EKONOMİ
TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandıYıl sonu dolar, enflasyon, büyüme ve faiz tahminleri ne oldu?11 Nisan 2025 Cuma 11:12EKONOMİ
Borsa güne yükselişle başladı0,15'lik yükselişle başladı.11 Nisan 2025 Cuma 10:36EKONOMİ
Altın rekor tazelediGram altın 4 bin lira sınırında11 Nisan 2025 Cuma 09:56EKONOMİ
Bakan Bayraktar'dan elektrik zammı açıklamasıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektriğe zam konusuna ilişkin soruya "Elektrik fiyatlarına yeni bir zam planlanmıyor, devlet faturaların yarısını karşılamaya devam ediyor" yanıtını verdi.09 Nisan 2025 Çarşamba 12:30EKONOMİ
Limonda stokçuların oyunu ortaya çıktıTicaret Bakanlığı’nın limon ihracatını durdurma kararı sonrası Adana Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, "Limonumuz yeni sezona kadar ülkemize yeter ve artardı" diye konuştu.08 Nisan 2025 Salı 13:24EKONOMİ
Başvurular başladı! Her ay 5 bin lira hesapta olacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Yılı'nda hayata geçirilen doğum yardımlarına başvuruların, bugünden itibaren e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başladığını bildirdi.08 Nisan 2025 Salı 11:50EKONOMİ
Serbest piyasada döviz fiyatlarıDolar 38,0070 liradan, euro ise 41,8650 liradan haftaya başladı.07 Nisan 2025 Pazartesi 13:22EKONOMİ
Balık tezgahları artık onlara emanetKaradeniz’de son yılların en bereketli balık av sezonunun sonuna gelinirken tezgâhlarda ağırlıklı olarak mezgit, istavrit ve kültür balıkları yer alıyor.07 Nisan 2025 Pazartesi 13:19EKONOMİ
Sahte altın uyarısı! Sahtecilik arttı...Piyasada sahte altın arttı07 Nisan 2025 Pazartesi 10:51EKONOMİ
Borsa İstanbul'da sert düşüş!BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 2.80 düşüşle 9.117 puandan başladı07 Nisan 2025 Pazartesi 10:23EKONOMİ
Emekli promosyonunda yeni rakamlar! Hangi banka ne kadar veriyor?2025 Nisan ayında emekli maaşlarını bankalara taşıyan milyonlarca SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklisi için promosyon fırsatları güncellendi.07 Nisan 2025 Pazartesi 10:15EKONOMİ
Ticaret Bakanlığı duyurdu: Limon ihracatı durdurulduTicaret Bakanlığı limon ihracatının 8 Nisan tarihinden itibaren durdurulduğunu açıkladı.07 Nisan 2025 Pazartesi 10:00EKONOMİ
Altında düşüş sürüyorPiyasalardaki belirsizlik altın fiyatlarını da etkiledi. Ons altın, 3 bin dolar sınırına kadar çekildi. Gram altın ise 3 bin 700 lira seviyesine çekildi.07 Nisan 2025 Pazartesi 09:54EKONOMİ
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış