12 Mayıs 2024
  • Bursa9°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara10°C

LED EKRANLARA TALEP ARTIYOR

Şirketler tüketicinin dikkatini çekmek için renkli ve ışıklı ekranları tercih ediyor...

LED ekranlara talep artıyor

23 Eylül 2023 Cumartesi 10:26

Günümüzde her noktada gördüğümüz açık hava reklam panolarına bir yıl içinde yüzde 25 talep arttı. LED ekranların metrekare fiyatı kalitesine göre 500 ila 2 bin 500 dolardan satılıyor.   

Endüstriyel reklam ve dijital baskı endüstrisine olan yatırımlar artıyor. Firmalar, nihai tüketiciye ulaşma noktasında devasa boyutlardaki LED ekranlarda reklam yapıyor. Artık günümüzde şehir merkezlerinde çok sık rastlanan bu açık hava reklam panolarına bir yıl içinde yüzde 25 talep arttı. LED ekranları daha çok Balkan ve Ortadoğu ülkeleri Türkiye'den tedarik ediyor. Sektör temsilcileri, LED ekranların metrekare fiyatının ise kalitesine göre 500 ila 2 bin 500 dolardan satıldığını söyledi. 

Dijital baskı ve promosyon sektörleri İstanbul'da bir araya geldi. Fuarda dikey baskı yapabilen dijital teknolojiler, devasa boyuttaki LED ekranlar, araç giydirme uygulamaları, yeni nesil dijital baskı örnekleri, lazer teknolojileri ve 3 boyutlu yazıcılar sergileniyor. Fuar ayrıca 2024 yerel seçimlerine yönelik reklam ve tanıtım çözümleri de sunacak. 
 
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi