30 Nisan 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

KISMET AÇMA DUASI 129 TL

Şarlatanlar bekarlara da el attı

Kısmet açma duası 129 TL

15 Ocak 2020 Çarşamba 13:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 yaşın altındaki insanların evlenmemesini eleştirmesinin ardından durumu fırsat bilen şarlatanlar bekarlar için dua paketleri satmaya başladı.

Paket 129 TL'den satılırken pazarlıkla 110 TL'ye düşebiliyor. İlahiyatçılar vatandaşları din istismarcılarına karşı uyanık olmaya çağırıyor. ALO Fetva hattı yetkilileri, "Biz her yanlışı düzeltemeyiz, insanlarımız da inanmasın" diyor. Prof. Dr. Mustafa Saim Yeprem, "Her felaketi ticarete çevirmeyi başarıyorlar toplumun hurafeye merakı var ne yazık ki" diyor.

Sözcü'den Sibel Gülersöyler'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evlenmeyen gençler açıklamasından sonra, gözler ülkedeki müzmin bekarlara çevrildi. Bu açıklamalardan sonra, özellikle kısmet açma dualarında bir artış yaşanırken, bazı televizyon kanalları da 129 TL’ye kısmet açma duası satmaya başladı. Peki, insanlar hala bu hurafelere inanıyor mu, bu işin piyasası nedir, hangi dua ne kadar?

Türkiye’de pazarlama üzerine yayın yapan bir televizyon kanalında dua paketleri satıldığı ortaya çıktı. Ev, araba almak isteyeninden sınavı kazanmak isteyene kadar herkesin cebine göre çeşitli paketler bulunuyor! ‘Kısmetim kapalı diyenlere özel dua’ ifadeleri ile 129 TL’ye dua paketi satılıyor. İçerisinde 1 Kuran-ı Kerim ve 1 özel dua yer alan pakete kargo ve KDV’de dahil.

“21 GÜN UYGULARSANIZ KISMETİNİZ AÇILIR”

Verilen irtibat numarasını aradık. 35 yaşında olduğumuzu ve evlenemediğimizi söyledik. Karşıdaki kişi, “Hocamız’ın kendi el yazısı ile hazırladığı isme özel duaları bulunuyor. Bu 5 tane duayı 21 gün boyunca uygulamanız gerekli” diyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi