15 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

KADINLAR NEDEN TAYT GİYER?

İşte kadınların tayt giymesinin nedenleri

Kadınlar neden tayt giyer?

20 Haziran 2019 Perşembe 11:43

Taytı her yerde giyebilirsin. Topuklu ayakkabıyla kombinlenmiş herhangi bir kıyafet akşam dışarı çıkmak ve arkadaşlarınla partiye gitmek için yeterince rahat.

* Kendinizi şişman hissettiğinizde sizi zayıf ve rahat hissettirir.

* Tayt seyahat eden bayanlar için harika bir kıyafettir. Bacaklarınızı istediğiniz şekilde hareket edebilir ve rahat bir yolculuk geçirirsiniz fakat kot pantolon ya da mini etek için bu durum geçerli değildir.

* Spora giderken giyip oradan da arkadaşlarınızla takılmaya gidebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken sadece ayakkabınızı değiştirmek ve üzerinize bir hırka geçirmek.


* Dolabınızdaki diğer kıyafetler gibi gereksiz yer kaplamazlar ve hemen hemen her şey ile kombin oluşturabilirler

* Pahalı değiller. Aldığınız diğer kıyafetler ve onları tamamlamak için aldığınız başka şeylere ödenecek paranın çok daha azına tekabül ederler ve inanın daha kullanışlıdırlar.

* Ne kadar yemek yersen ye pantolon düğmesini düşünmene gerek yoktur. Elastik olduğundan sıkıntı yok.

* Sizi atletik gösterir aylardır spor salonuna adım atmamış olsanız bile... Herkes spor yaptığınızı düşünür çünkü tayt kalçalarınızı şekle sokar. Kahvaltıda yarım ekmek yediğiniz akıllarının ucuna bile gelmez.

* Aynı taytı 1 hafta içinde birkaç kez giyersiniz ama kimse farkına bile varmaz. İnanın etmiyorlar...

* Çizme veya bot giydiğinizde sorun yaratmazlar. Kimse deri çizmenin içerisine kot pantolonu sokuşturmaya çalışmakla uğraşmasın. Tayt sıkıntı yaratmaz ve kırışma problemi de yoktur.


* Sarhoşken kıyafetlerinizle uyuyabilirsiniz. Bir parti sonrasında kot pantolon ya da bir elbise ile uyanmak iğrenç hissettirir. Fakat tayt giydiyseniz uykuya hazırsınız demektir.

* Çok fonksiyonludurlar. Hemen hemen her hava koşulunda giyebilirsiniz. Özellikle kız yurtlarında, spor kıyafeti olarak kullanabilirsiniz.

* Eşofman olarak da kullanabilirsiniz. Taytlar elastik pantolonlar olarak toplumda kabul görmüştür.


* Hatta pantolon olup olmadıklarını tartışmak bile eğlencelidir. Onlar pantolon kadar kabul görmüş kıyafetlerdir.

* Üzerindeki bir elbise mi yoksa bir t-shirt mü ikilemi yaşıyorsan altına bir tayt geçir ve sorun çözülsün.

* Üç kilo vermek mi istiyorsun? O zaman yüksek belli bir tayt giy. Yüksek belli tayt giydiğinizde daha ince görünürsünüz. Kadınlara pizzanın ikinci dilimini de yeme şansı verdikleri için tayt üreticilerine teşekkür ederiz.


* Bu arada taytla spor da yapabilirsiniz. Aslında zaten bunun için icat edildiler... Yani gönül rahatlığıyla sporda yaparken de giyebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yaşam