18 Nisan 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

HASTALANMAMAK İÇİN LİMON SARIMSAK KÜRÜ

Kışın Bağışıklığınızı Limon Sarımsak Kürü ile Koruyun!...

Hastalanmamak için limon sarımsak kürü

22 Eylül 2022 Perşembe 13:00

Kışın yaklaşmasıyla beraber havalar git gide soğuyor. Bunun sonucunda ise kış aylarında genel olarak çevremizdeki insanlar veya kendimiz hastalanabiliyoruz. Bu kimi zaman basit soğuk algınlıklarıyla sonuçlanırken kimi zaman istirahat etmemiz gerekebiliyor.

Hastalıkların bizi kışın daha fazla yakalamasının sebebi hava değişimlerine ayak uyduramamamızın yanı sıra bünyemizin güçlü olmamasından da kaynaklanabiliyor. Limsak Genel Müdürü Musab Şahin işte tam burada limon sarımsak kürünün insanların bağışıklığını korumasında potansiyel etkisinin olacağını vurguluyor.

Kışın Hastalanmamak İçin Limon Sarımsak Kürü Kullanmanız Şart!

İnsan vücudunda birçok sorunun çözümüne giden yolda bir dost olan limon sarımsak kürünün kullanılması, kışın tadınızı kaçıran hastalıklardan koruma konusunda vazgeçilmez.

Sarımsağın kendi başına insan bağışıklığını güçlendirme etkisi var. Kışın geçirdiğimiz birçok hastalık genel olarak bağışıklığımızın güçsüz düşmesinden kaynaklanıyor. Günde sabah kahvaltısından bir saat önce yarım çay bardağı limon sarımsak kürü içmek bağışıklığınıza iyi geleceği gibi zorlu iş günlerinde sizi zinde tutabilecek bir etken.

"Faydası Var, Zararı Yok!"

Limon sarımsak kürünü tüketen birçok kişinin vücudunda farklı faydalar gördüklerini dile getiriyorlar. Limsak Genel Müdürü Musab Şahin, bu konuda müşterilerinden sürekli olarak pozitif geri dönüş aldığının altını çizdi. Yaklaşık olarak 5 seneden beri bu sektördeki Musab Şahin, limon sarımsak kürü için neredeyse "Faydası var, zararı yok." diyor.

Tabii ki de bazı etmenlere dikkat etmek gerekiyor. Limona veya sarımsağa alerjisi olan kişilerin yanı sıra, kan sulandırıcı veya tansiyon ilacı kullanan kişilerin doktorlarına sormadan kullanması tavsiye edilmiyor.

Kış aylarında daha fazla tercih ediliyor!

Bünyeyi diri tutma etkisi bulunan limon sarımsak kürü, kışın soğuk hava şartlarında kullanılması kişilere daha kolay geliyor. Kürü tüketen kişilere bakıldığında yaz aylarında tüketim azalırken kış aylarında talep çoğalıyor. Bu durumunda altını çizen Musab Şahin, soğuk kış günlerini sağlıklı atlatmak isteyenlerin limon sarımsak kürünü mutlaka kullanmaları gerektiğini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yaşam