02 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

GEÇMİŞİN YÜKLERİNDEN KURTULMAK MÜMKÜN

Travmalar, hayat kalitesi üzerinde büyük rol oynuyor...

Geçmişin yüklerinden kurtulmak mümkün

05 Mart 2019 Salı 12:44

Sağlıklı yaşam, kişisel gelişim, psikoloji, tıp, nörobilim gibi zihin, ruh ve beden sağlığı ile ilgili alanlarda Türkiye'nin önde gelen 70 uzmanı, 77 ayrı etkinlikte 5. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali'nde buluşuyor.

Zihin ve ruh sağlığı çalışmalarının önde gelen isimlerinden Doç. Dr. Önder Kavakçı "EMDR Tekniği ile Travma Terapisi" çalışmaları ile 10 Mart 2019 Pazar günü, İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerle buluşacak.

EMDR Tekniği ile geçmişin yüklerinden kurtulabilirsiniz!

Diğer terapi yöntemlerinden farklı olarak, psikopatolojinin kökenindeki "travmatik yaşantıları" gören ve travmatik yaşantının yeniden işlenmesinin mevcut sorunu ortadan kaldıracağı varsayımına dayanan EMDR tekniği, bugün pek çok psikopatoloji ve uyum sorunun çözümünde kullanılıyor. 10 yılı aşkın süredir travma sonrası stres ile ilişki bozukluların terapisi ile uğraşan ve "Ruhsal Travma için EMDR" kitabı da bulunan Doç. Dr. Önder Kavakçı, "EMDR Tekniği ile Travma" programı ile 5. Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali'nde ziyaretçilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yaşam