20 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

FARKINDALIK DANS İLE BİR ARAYA GELİYOR

5. Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali'nde mutluluk için harmanladı.

Farkındalık dans ile bir araya geliyor

06 Mart 2019 Çarşamba 16:05

2014 yılından bu yana her yıl İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Mutlu İnsan Zihin, Ruh, Beden Festivali'nin beşincisi alanlarında uzman farklı eğitmenleri bir araya getiriyor. Festivalin en renkli atölyelerinden biri de Dr. Timur Yılmaz'ın gonglarla farkındalık anlattığı "Nöro-Gong".Nöroloji Uzmanı Dr. Timur Yılmaz; sinirbilimci uzmanlığını DJ ve kung-fu kimlikleriyle birleştirerek 5. Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali'nde mutluluk için harmanladı.

Timur Yılmaz; Tai Chi'nin atası QiGong egzersizlerinin farkındalığı nasıl artırdığından bahsederek, kendi müziği eşliğinde izleyicilerle beraber QiGong dansı yapacak.

Uzm. Dr. Timur Yılmaz, "Nöro-Gong : Bir farkındalık egzersizi olarak Qi-Gong" etkinliği ile 10 Mart Pazar günü katılımcılarla buluşacak.

2014 yılından bu yana her yıl İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Mutlu İnsan Zihin, Ruh, Beden Festivali'nin beşincisi 8-9-10 Mart tarihlerinde bilim, sanat, spor, kişisel ve ruhsal gelişim dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yaşam