20 Mayıs 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

ALTIN VE MÜCEVHERAT FUARI AÇILDI

İkincisi düzenlenen Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Altın ve Mücevherat Fuarı açıldı

13 Mayıs 2016 Cuma 19:11

Kahramanmaraş'ta, bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda, birbirinden güzel ve değerli elmas, pırlanta, altından yapılan göz kamaştırıcı takılar sergileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş, Kuyumcular Odası ve Start Fuarcılık birlikteliğinde organize edilen 12. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı düzenlenen törenle kapılarını açtı. KAFUM Fuar alanında açılan fuar, 15 Mayıs'a kadar açık kalacak. Fuara aralarında ünlü altın ve mücevher firmalarının da bulunduğu yerli 130 firma katıldı.

"TÜRKİYE KUYUMCULAR BİRLİĞİ YASA TASLAĞINA SON ŞEKLİ VERİLDİ"

Fuarın açılışında konuşan İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Norayr İşler, Türkiye'deki tüm kuyumcuları aynı çatı altında toplamak için mücadele verdiklerini söyledi. Türkiye Kuyumcular Birliği'nin kurulmasıyla 45 bin kuyumcunun tek ses olacağını belirten İşler, "Türkiye Kuyumcular Odası dernekleriyle birlikte yaklaşık bir yıldır konuştuğumuz ve tartıştığımız Türkiye Kuyumcular Birliği yasa taslağına son şeklini veriyoruz. Bu taslağı meclis kabul ettiği zaman sektörümüzün daha güzel ve aydınlık günler bekliyor." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi