16 Eylül 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

ALBARAKA TÜRK'TEN İHRACAT FİNANSMANI KAMPANYASI

Albaraka Türk, finansman imkanlarını geliştirmeye devam ediyor.

Albaraka Türk'ten ihracat finansmanı kampanyası

01 Mart 2019 Cuma 10:01

Türkiye'nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, Euro ve Dolar bazında avantajlı oranlar ve 6 ay ödemesiz 36 aya varan vade imkanı sunan İhracat Finansmanı Kampanyası ile ihracatın ve ihracatçıların dostu olmaya devam ediyor.

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefini sürdüren Albaraka Türk, Türkiye'yi dış pazarlara açacak yeni firmaları ekonomiye kazandırmak için sunduğu finansman imkanlarını geliştirmeye devam ediyor. Albaraka Türk bu doğrultuda Mikro İşletmeler ve KOBİ'ler için "İhracatın Finansmanı Kampanyası başlattı.

Ekonominin can damarı ihracatın geliştirilmesi için güçlü adımlar atan Albaraka Türk, mevcut müşterilerinin yanı sıra ihracat yapmak isteyen KOBİ'leri 'İhracatın Finansmanı" kampanyası ile desteklemeyi amaçlıyor. Kampanya kapsamında; Euro'da %0,34, Dolarda %0,48 avantajlı oranlarla 6 ay ödemesiz 36 aya varan vade imkanıyla ihracatçıların dostu olmaya devam ediyor.

30 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılacak ihracatçılar aynı zamanda "KargomKolay.com'dan yurtdışı gönderimlerinde yüzde 50'ye Varan İndirim", "Döviz Alım Belgesi İşlemlerinde Kur Farkı İstisnası" ve "Avantajlı fiyatlarla Kati Poliçe imkânı" gibi avantajlardan da yararlanabiliyor.

Ayrıca Albaraka Türk'ün Masrafsız Bankacılık anlayışı gereği İhracat Finansmanı kampanyasında da ihracat bedelleri ön bilgilendirme mail bildirimleri ücretsiz olarak yapılabiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi