18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

YOLCULAR TELEFERİKTE ASILI KALDI!

Yaklaşık 1 saat kurtarılmayı beklediler!

Yolcular teleferikte asılı kaldı!

25 Aralık 2016 Pazar 21:16

Son dakika...Bursa'da Teleferik havada asılı kaldı... Vatandaşlar 1 saate yakın kurtarılmayı bekledi...
 
Son dakika haberi. Arızalarla gündemden düşmeyen Bursa metrosuna Teleferik rakip oldu. Uludağ'a çıkmak isteyen vatandaşlar sık sık arızalanmaya başlayan teleferikte yine asılı kaldı!
 
Şuan teleferik meydanında konuyu takip eden Mhp Büyükşehir Meclis Grup Başkan Vekili İhsan Bilgili; "Teleferikte yine arıza yaşandı. İnsanlar 45 dakikadır tellerde asılı. Soğukta üşüyen vatandaşlar bana ulaşarak yardım istedi. Ben de Teleferik işletmesini aradım. Telefona çıkan olmadı. Büyükşehir belediyesi özel kalem müdürünü aradım. İlgilenmesini ve bilgi vermesini istedim. Bu arızalar çok şık yaşanmaya başlandı.Konuyla ilgili Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy'u aradım. Telefonu meşgule attı. Pazar günü rahatsız edilmek istemeyen kişi doğru iş yapacak...Bir sonraki sefer cep telefonunu yayınlarım. Vatandaş sorunlarını doğrudan söylesin." diyerek tepkisini dile getirdi.
 
 
 
"KORKAR OLDUK!"
Bilgili; "Ben daha bugüne kadar teleferiğe binmedim. Geçenlerde Uludağ'a çıkmak isteyen genç bir çift bana, Uludağ'a nasıl çıkabiliriz diye sordu.
Ben de işte teleferik var. Teleferikle çıkın dedim. Yok abi, teleferik hep asili kalıyor binmem dedi. Maalesef artık vatandaş binmeye korkar oldu. Nedir bu Bursa'nın kaderi...Metroları bozuk, teleferiği bozuk. BUDO'su bozuk...İstanbul iskelede rahat bırakmaz...Nasıl yönetiliyoruz böyle."dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet