12 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

YOGA ETKİNLİĞİ’NE BÜYÜK İLGİ

Etkinlikte açık hava da bol yoga vardı...

Yoga etkinliği’ne büyük ilgi

12 Eylül 2017 Salı 12:10

9 Eylül Cumartesi günü açık havada yapılan yoga etkinliğine kulüp üyeleri ve çevredeki halk oldukça büyük ilgi gösterdi. Katılımcılar önce yoga yaptılar ve sonra da yoganın hayatlarına neler kazandırdıklarını birbirleri ile paylaştılar. Etkinliğe katılanların bir kısmı hayatlarında ilk defa yoga yaptıklarını, özellikle nefes almakta zorlandıklarını ve mutlaka doğru nefesi öğrenmek gerektiğini bu etkinlikte anladıklarını söylediler.

MAYOK yetkilileri ücretsiz yoga etkinliklerine devam edeceklerini, sağlığa oldukça olumlu katkıları olan yoganın her gelir grubundan kişi tarafından ulaşılabilir olması için çabaladıklarını, belediyeler ile bu konuda ortak projeler geliştirmek için adımlar attıklarını belirttiler. Yoganın yüksek gelir grubuna hitap ettiği şeklinde bir önyargı olduğunu, bu halka açık ücretsiz etkinliklerle yogayı herkese sunmayı amaçladıklarını vurguladılar

Herkes için Spor Federasyonu temsilcilerinin de etkinliğe katılmasından çok memnun olduklarını, Federasyon’un katkıları ve desteği ile Türkiye’nin her yerinde çok daha geniş çaplı ücretsiz etkiler düzenleyebileceklerinisözlerine ekledirler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel