29 Mart 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

MUHTEŞEM ÜÇLÜ YENİDEN KURUÇEŞME'DE

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam 90'lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan'ı ağırladı...

Muhteşem üçlü yeniden Kuruçeşme'de

26 Eylül 2022 Pazartesi 15:19

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam 90'lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan'ı ağırladı. 30 yıl sonra tekrar bir araya gelen fenomen grup, boğazın ışıkları altında nostalji rüzgarı estirdi. Yoğun istek üzerine Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde dördüncü kez muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.

"ÖZLEDİK SİZİ BİZ"

1991 yılında çıkardıkları albüm ile pop müziği alt üst eden İzel, Çelik, Ercan; Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde bir kez daha fırtınalar estirdi! Uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşan fenomen grup, unutulmayan 'Özledim' şarkısını hayranlarına hitap ederek sahneye çıkış yaptı. Müzikseverlere seslenen efsane üçlü, "30 yıl aradan sonra bu 5. konserimiz. O kadar özlemişiz ki... Şu duyguyu bize yaşattığınız için teşekkür ederiz. Güzel bir gece bizleri bekliyor. Hep birlikte 90'lara gidip kah eğleneceğiz kah duygulanacağız." sözleriyle mutluluklarını dile getirdi. 'İşte Yeniden', 'Dönmelisin',  parçalarıyla devam eden müzik şölenine müzikseverler hep bir ağızdan eşlik etti. İzel, Çelik, Ercan albüm şarkılarının yanı sıra kendi parçalarını da seslendirerek, misafirlerini 90'lı yıllarda yolculuğa çıkardı. Özenle hazırlanan repertuvarları ve üçlünün bitmek bilmeyen enerjisi, müzikseverleri mest etti. Hareketli şarkılar karşısında kendini tutamayan binlerce izleyici dakikalarca dans etti. 'Hercai', 'Kızımız Olacaktı', 'Yastayım' gibi slow şarkılarda müzikseverler duygusal anlar yaşadı. Dinleyicilerin telefonlarının ışıklarını yakarak fenomen gruba eşlik etmesiyle, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

SAHNEDE NEŞET ERTAŞ'I ANDILAR;

İzel, Çelik, Ercan; konserlerinde halk ozanı Neşet Ertaş'ı vefatının 10. ölüm yıl dönümünde andı. 'Tatlı Dillim' türküsünü sevenleriyle hep birlikte seslendiren ünlü sanatçılar alkış yağmuruna tutuldu.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muhteşem gecede İzel, Çelik, Ercan'ı iş, spor ve müzik dünyasından dostları da yalnız bırakmadı. Fikret Orman, Uğur Aslan, Sinan Akçıl, Esra Erol, Tuğba Coşkun, Aleyna Kalaycıoğlu, Özlem Özçelik gibi ünlü isimler fenomen grubu en önden dinleyerek doyasıya eğlendi.

UĞUR ASLAN SÜRPRİZİ

Ercan Saatçi'nin sahneye ünlü sanatçı Uğur Aslan'ı davet etmesiyle eğlencenin dozu daha da arttı. İlk single çalışması 'Yarada Kurban'ı sahnede seslendiren Aslan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi dinleyicilerini yerinde oturtmadı.

Konserin başından sonuna kadar izleyicisinin nabzını yüksek tutan İzel, Çelik, Ercan 2,5 saat süren müzik ziyafetiyle Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi dinleyicilerini büyüledi. Fenomen grup 13 Ekim'de bir kez daha müzikseverlerle Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde bir araya gelecek.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel