09 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

YİNE MANİSA YİNE ZEHİRLENME...

Son dakika...Askerler zehirlendi...

Yine Manisa Yine zehirlenme...

17 Haziran 2017 Cumartesi 22:24

Son günlerde üst üste askerlerin zehirlendiği haberleri gelen Manisa'da 200 asker daha hastanelik oldu.
 
Son dakika haberi...
 
Manisa'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda yaklaşık 200 asker, akşam yemeğinin ardından rahatsızlanarak hastanelere kaldırıldı.
 
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne gelerek rahatsızlanan askerleri ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Vali Güvençer "Askerlerimizin neyden etkilendiğini tam olarak belli değil. Edindiğimiz bilgilere göre 200 yakın askerimiz rahatsızlandığını öğrendik, şu an araştırıyoruz. Üzücü olan durum, bazı askerlerimizin durumu kritik." diye konuştu.
 
DÜN 69 ASKER HASTANEYE KALDIRILMIŞTI
 
Dün akşam saatlerinde de yine aynı birlikte 69 asker karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Manisa Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
 
 
GEÇEN AY AYNISI YAŞANMIŞTI
 
Manisa'da 23 Mayıs tarihinde Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 1046 asker gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmış, bir asker yaşamını yitirmişti. Bu olaydan 4 gün sonra, 27 Mayıs tarihinde bu kez, Kırkağaç 6'ncı Jandarma Komando Er Eğitim Alayı'nda zehirlenme vakası yaşanmış, 70 asker hastaneye kaldırılmıştı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet