03 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

YILDIRIM'DA ELEKTRİK İSYANI!

Saatlerdir karanlıkta kaldılar.

Yıldırım'da elektrik isyanı!

07 Temmuz 2020 Salı 19:36

Bursa'nın Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi sabah saatlerinden bu yana elektriksiz kaldı. UEDAŞ'a isyan eden mahalleliler, "Bu sıcakta elektriksiz kaldığımız yetmezmiş gibi birde buzdolabımızdaki yiyecekler çöp oldu. Hepsini atmak zorunda kalacağız"dediler.


Bursa haber...


Yıldırım ilçesinin en büyük mahallerinden olan 5 bin nüfuslu Değirmenönü mahallesinde bu sabah elektrik kesintisi yaşandı. Haberin hazırlandığı akşam saatlerine kadar gelmeyen elektrik mahalleliyi isyan ettirdi.


Bursabakış'aulaşan mahalleliler; "Bu sıcak havada yaklaşık 10 saattir elekritiklerimiz kesik. Sıcak havada evde vantilatör bile açamadık. Hepsi bi tarafa buzdolabımızdaki yieceklerimizin çoğu bozuldu. Mahallemizde sık sık yaşanan bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyoruz. "diye konuştular.

ESNAFTA PERİŞAN

Sık sık yaşanan kesintiler sonrası bir çok ürünlerini çöpe atmak zorunda kaldıklarını dile getiren mahalle esnafı ise yetkililerden yardım istedi. Dondurmadan şarküteri ürünlerine bir çok gıda maddesinin kesintilerle birlikte çöp olduğunu belirten mahalle esnafı sorunun bir an önce çözülmesini talep ettiler.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet