27 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

YILBAŞI TATİLİ İÇİN UNUTULMAZ ROTALAR

Yeni yıl kapıda ve siz hala plan yapmadınız mı?...

Yılbaşı tatili için unutulmaz rotalar

12 Aralık 2023 Salı 11:49

Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yılınız öyle geçer derler. Siz de bu yeni yılı eşsiz bir şekilde karşılamak isterseniz yurt içi veya yurt dışında bir rota seçin, 3 günlük yılbaşı tatilini merak ettiğiniz bir destinasyonu keşfederek geçirin.

İster masalsı atmosferiyle Kapadokya’yı, daha sıcak bir iklim için biraz daha güneye inip Antalya’yı, isterseniz yavru vatan Kıbrıs’ı veya daha hareketli bir yılbaşı için Barselona’yı seçebilirsiniz. obilet’in 2024 yılını unutulmaz bir şekilde karşılamak için yurt içinden yurt dışına farklı seçeneklerle önerdiği rotalara göz atın. Uçak ve otobüs biletinizi obilet üzerinden  satın alıp yeni yıla istediğiniz şehirde unutulmaz bir giriş yapın. 

Yeni yıla masal gibi bir başlangıç: Kapadokya

Kapadokya’ya adım attığınız andan itibaren karşılaşacağınız büyülü ortam yeni yıla harika bir başlangıç yapacağınızın işaretini veriyor. Eşsiz kaya oluşumları, peri bacaları, Türkiye’nin en güzel gün doğumu ve gün batımı manzaralarının yanı sıra sıcak hava balonların görünümü ile Kapadokya, yeni yıla masalsı bir başlangıç yapmak için harika bir seçenek. Çoğu mağara otellerden oluşan butik otellerde yapılan yılbaşı programlarına katılarak kışın bembeyaz örtüsü altında bu benzersiz coğrafyayı keşfedebilirsiniz. 

Antalya’da Akdeniz lezzetleri eşliğinde sıcak bir karşılama 

Sıcak atmosferiyle hem yerli hem de yabancı turistler için her mevsim çekici bir destinasyon olan Antalya’da otellerin hazırladığı yılbaşı programlarına katılabilir, Akdeniz ve dünya mutfağının lezzetleri eşliğinde yeni yılı karşılayabilirsiniz. 5 yıldızlı otellerde ünlü sanatçıların sahne aldığı programlar Antalya’nın olmazsa olmazları arasında. Üstelik yeni yılın ilk sabahı deniz kenarında yürüyüş yaparak Antalya’nın avantajını yaşayabilirsiniz.

Yavru vatanda yeni bir başlangıç

Eşsiz doğal güzellikleri ve kültürel zenginliklerle dolu Kuzey Kıbrıs’ta yeni yılı karşılamaya ne dersiniz? Büyülü atmosferiyle Bellapais Manastırı, yılbaşı geçesi canlı müzik eşliğinde havai fişek gösterilerinin yapıldığı Altınkumsal, Girne Kalesi ve yeni yıla sakin bir giriş yapmak isteyenler için sakin atmosferiyle Karpaz Yarımadası, 3 günlük yeni yıl tatilini değerlendirmek için güzel bir fırsat olabilir. 

Romantizmin başkenti Paris

Romantizmin başkenti Paris,  şüphesiz yeni yıla girmek istenen yerler listesinde her zaman ilk sırada. Işıl ışıl sokakları ile yılbaşında ise ayrı güzel. Eyfel Kulesi'nde muhteşem bir ışık gösterisi eşliğinde sabaha kadar süren eğlence Paris’te sizi bekliyor. Yeni yılı eşsiz bir atmosferde karşılamak  için Champs-Élysées Caddesi'nde yapılan açık hava konserleri ve havai fişek gösterileri Paris’ye yılbaşının olmazsa olmazları.

Renkli kutlamalar ve sokak partileri için Barselona’ya

Eşsiz mimarisi, İspanya’nın en lezzetli mutfağı ve enerjik atmosferiyle Barselona, yılbaşını karşılamak için unutulmaz deneyim yaşayabileceğiniz yerler arasında geliyor. Yılbaşı gecesi La Rambla Caddesi'nde gerçekleşen renkli kutlamalar ve canlı müziklerle Gaudi’nin şehrinde unutulmaz bir yıla giriş yapabilirsiniz. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Seyahat