27 Nisan 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ ARDA OLDU

Bursa’da 2019'un son 2020'nin ilk bebekleri dünyaya geldi

Yeni yılın ilk bebeği Arda oldu

01 Ocak 2020 Çarşamba 10:19

Bursa'da yeni yılın ilk bebeği Nihat-Öznur Uysal çiftinin Recep Arda adını verdikleri bebek oldu.

Bursa haber...

Burada başhekimliği ziyaret eden Başkan Aktaş, hastane personelinin yeni yılını kutladı. 2019 yılının doğan son bebeği olarak kayıtlara geçen Mustafa-Semra Top çiftini ziyaret etti. 2019 yılının son bebeği Fatma Zehra'ya altın takan Başkan Aktaş, yeni yılın ilk bebeğini de hastanede karşıladı.

Başkan Aktaş'ın ziyareti sırasında 2020'nin ilk bebeği de dünyaya geldi. Nihat-Öznur Uysal çifti Recep Arda adını verdikleri ilk bebeklerinin sevincini Aktaş ile birlikte yaşadı. Aktaş, bebeğe küçük altın takarken, Uysal çiftine de bebekleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

Ardından Aktaş ve Salman, hastane personeline çiçek verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "2019 yılının son bebeği Fatma Zehra kızımıza, 2020'nin ilk bebeği Recep Arda evladımız oldu. Onlara hayırlı ömürler diliyorum. Buradaki anne ve babalara da göz aydınlığı diliyorum. AK Parti İl Başkanımız Ayhan Salman, il yöneticilerimiz ve Nilüfer İlçe Teşkilatımız ile birlikte amacımız insanların mutluluğuna ortak olmaktı. Burada gördüğümüz güzellikle de kıvanç duyduk. Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu hastanede can siperhane çalışan, personel arkadaşlarımız ve başhekimimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet