17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

YEĞENİNE BİLE ACIMADI!

Uyuşturucu kullanan genç, kaza yaptı

Yeğenine bile acımadı!

01 Ağustos 2017 Salı 12:48

Yeğenini gezdirmek için otomobil ile Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde götürdükten sonra iddiaya göre uyuşturucu kullananan bir kişi kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan Ümit D. ve yeğeni, araç içerisinde uyurken bulundu.
 
Bursa haberleri...
 
Olay, dün gece Orhangazi’de İznik Gölü çamlık tesislerinin arkasında bulunan poligon tesisleri önünde meydana geldi. Yalova’da oturan Ümit D., yeğeni K.’yı yanına alarak kendisine ait 77 AR 744 plakalı otomobil ile Orhangazi’ye geldi. Akşam saatlerine kadar İznik Gölü sahilinde yeğeni ile birlikte gezen Ümit D., saat 23.30 sıralarında otomobili ile İznik gölü piknik alanından dönmek isterken direksiyon kontrolünü yitirince araç poligonun dışındaki ağaçlara çarptı.
 
Kazayı fark edenler aracın başına gittiklerinde direksiyonda sızıp kalan Ümit D. İle yanında ön koltukta oturan K. adlı yeğenini uyurken buldu. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekibi, ön koltukta uyuyan çocuk ile dayısı olduğu belirlenen ve direksiyonda sızıp kalan Ümit D.’yi alarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne sevk etti.
 
 
Kazadan yara almadan kurtuldukları belirlenen dayı ile yeğeni doktor kontrolünden sonra polis ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ümit D.'nin alkol almadığı belirlenirken cebindeki sigara paketinden uyuşturucu madde çıktı.
 
Ümit D’nin yeğeninin yanında uyuşturucu aldıktan sonra kaza yaptığı iddia edildi. Soruşturmaya devam ediliyor.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet