20 Eylül 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Yıldırım'da su kesintisi

Vatandaş isyan etti

12 Nisan 2017 Çarşamba 20:15

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sabah 07:00'den bu yana uygulanan su kesintisi vatandaşı isyan ettirdi. BUSKİ, ilçedeki çok sayıda mahallede uygulanan kesintinin bu akşam 19.00' da sona ereceğini duyurmasına karşın, belirtilen saatte vatandaşlara su verilemedi. 

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında; Yıldırım İlçesi Emirsultan Mahallesi Işıklar İtfaiyesi, Umurbey Mahallesi Çobanbey Caddesi, Yeni Mahalle, Mollaarap Mahallesi Balabancık Caddesi ve Eşrefiler Caddesi, Eşrefiler Cadddesi üstü, Özellik Sokak, Taner Sokak, Piremir Mahallesi Çoşan Sokak, Çeşme Sokak, Musababa Mahallesi Okul Sokak, Türbe Sokak, Musababa Cadde, Işıklar Lisesi, Akçağlayan Mahallesi Çiçek Caddesi, Zümrütevler Mahallesi Çiçek Caddesi altı, Piremir Mahallesi Teleferik Meydanı, Teferrüç Mahallesi Devrengeç üstü ile Taner Sokak ve civarlarında 12 Nisan Çarşamba günü  08.00 ile 19.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirilmişti.                        

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Sabah elini yüzünü yıkamaya su bulamayan Yıldırımlılar, bu akşamki iş dönüşünde de kötü bir sürprizle karşılaştı. BUSKİ'nin "Sular saat 19.00'da verilecek" şeklindeki duyurusuna karşın, musluklardan su akmadı.Suların neden verilmediğini sormak için BUSKİ telefonlarını arayan vatandaşlar," Sular bu gece yarısından sonra verilecek." yanıtını aldı.

BUSKİ'ye tepki gösteren vatandaşlar; "Sabah elimizi yüzümüzü yıkayamadık. İşten eve döndük halen sular kesik. Oysa kesintinin aksam 19.00 da sona ereceği duyurulmustu. Şimdi ise, kesintinin gece yarısına kadar devam edecegi bildiriliyor. Ne bir abdest alabiliyoruz, ne de tuvalete gidebiliyoruz. Bir an önce kesintinin sona erdirilmesini istiyoruz." diye konuştular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet