15 Mayıs 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

VALİ KÜÇÜK'ÜN İLK İCRAATI EĞİTİM OLDU

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa'daki yeni görevinde ilk icraatlarından birisini eğitim alanında gerçekleştirdi.

Vali Küçük'ün ilk icraatı eğitim oldu

30 Haziran 2016 Perşembe 02:21

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa'daki yeni görevinde ilk icraatlarından birisini eğitim alanında gerçekleştirdi. Vali Küçük, hayırsever iş adamı Veysel Bakgör'ün İnegöl'de yapımı planlanan "Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam-Hatip Ortaokul" inşası ile ilgili protokole imza attı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de hazır bulunduğu törende konuşan Küçük, "Bugüne kadar ilimize pek çok katkıda bulunmuş, hayırsever iş adamımız Veysel Bakgör'ün yine çok kıymetli bir projesine daha start vereceğiz. 24 derslikli okulumuzun içinde atölyesinden spor komplekslerine her türlü imkanı yer alacak. Ben, kendisine ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe de, "Hedefleri olan Türkiye'de bugün hayırlı bir iş için imza atıyoruz. Eğitime yüzde 100 destek kampanyasında Bursamız başta gelen illerden. Biz bunu Veysel Bey gibi hayırseverlerimize borçluyuz. Allah, hayırseverlerimizin kazançlarını bereketlendirsin ve arttırsın diye temenni ediyoruz. Sayın valimizin bahsettiği gibi İnegöl ilçemize yakışacak dört dörtlük bir okul olacak" ifadelerini kullandı.

Kendilerine bu gibi hayır işlerinde yol gösteren Vali Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'ye şükranlarını arz eden hayırsever iş adamı Veysel Bakgör de "hayırlı olsun" temennilerinde bulundu.

Konuşmaların ardından karşılıklı imzaların atılması ile proje start almış oldu. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet