29 Mart 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ÜNLÜ ŞEFLER GASTROMASA’DA BULUŞUYOR

Dünyaca ünlü şefler sürdürülebilirlik ve biyoçeşitlilik temasında buluşacak...

Ünlü Şefler Gastromasa’da buluşuyor

08 Kasım 2022 Salı 09:59

Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve dünya gastronomisinin en önemli kongrelerinden olan VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, bu yıl yeni konseptleriyle “Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik” teması çerçevesinde gastronomi sektörünü şekillendirmeye devam edecek. VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda Gastromasa; Gastromasa Pastry, Gastromasa Bar, Gastromasa Hospitality konseptleri ile sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonelleri aynı çatı altında toplanacak. 15. yılını geride bırakan Sözen Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek konferans, bu sene sektörün nabzını tutacak konular, ilgi çekici workshoplar ve sürdürülebilir markaların katılımıyla misafirlerini ağırlayacak.

Dünyanın en önemli yıldız şefleri ve pasta şefleri VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda!

Ana sahnede Joan Roca, Elena Arzak, Rasmus Munk, Alex Atala, Dan Barber, Albert Adria, Andoni Luis Aduriz, Antonio Bachour, Virgilio Martinez Ana Ros, Andrea Berton, Andrea Tortora, Benoit Charvet, Christian Le Squer, David Gil, Diego Guerrero, Dinara Kasko, Eric Vildgaard, Franco Pepe, Gianluca Fusto, Hélène Pietrini, Ignacio Echapresto Garcia, James Lowe, Janice Wong, Jeremy Chan, Jorge Vallejo, Leonor Espinosa, Manoella Buffara, Mitsuharu Tsumura, Nadia Sammut, Nicolai Ellitsgaard, Norbert Niederkofler, Paco Torreblanca, Philippe Bernachon, Riccardo Camanini, Santiago Lastra, Selassie Atadika, Simon Rogan, Thomas Bühner, Torres Brothers, Corrado Assenza gibi yıldız şefler ve pasta şefleri, gastronomi tutkunlarıyla bir araya gelecek.

Gastromasa Bar bölümünde dünyanın en önemli sommelierleri ve miksolojistleriyle karşılaşmaya hazır olun!

Gastromasa Bar; Søren Ørbek Ledet, Carlos Echapresto, Dom Carella, Giorgio Bargiani & Laura Grassulini, Hardeep Rehal, Lucio D’Orsi, Juli Rodrigues, Laura Hernández Espinosa, Maria Jose Huertas gibi sommelierlere ve miksolojistlere kapılarını açacak.

Gastromasa Hospitality'de turizm ve ağırlama sektörü ile gastronomi profesyonelleri bir arada!

Bu bölümde ise Türkiye’nin turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcılarını, butik çiftçilerini, ünlü şefleri ve gastronomi profesyonellerini bir araya getireceğiz. Misafirler aynı zamanda projeleri ile sürdürülebilirliği destekleyen yüzlerce firmayı tanıma şansına ve stantları ile katılım gösteren firmaların yeni ürünlerini deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Eşsiz yeteneklerin sergileneceği, yeni trendlerin ele alınacağı ve sektördeki sürdürülebilir çalışmaların masaya yatırılacağı Gastromasa Pastry bu sene çok daha özel olarak gerçekleşecek. Sürdürülebilir pastacılık ürünlerinin üretiminin önemi ve yaratıcılığının artırılması gibi konularda pastacılık sektörüne yön veren dünyaca ünlü şefler bir araya gelecek.

Dünya gastronomisinin en önemli kongrelerinden olan VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı içerisinde ilk kez yer alacak olan Gastromasa Bar’da misafirler dünyanın en ünlü ve ödüllü sommelierlerinin ve miksolojistlerinin ilham veren hikâyeleri ile en son trendleri dinleyecek.

Bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nın bir diğer konsepti ise Türkiye’nin turizm, ağırlama ve gastronomi profesyonellerinin en önemli temsilcilerini buluşturacak olan Gastromasa Hospitality. Turizm, otel ve restoran yatırımcıları ağırlama sektörünün geleceğini Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda masaya yatıracak. Siz de Gastromasa Konferansı’nda yerinizi alarak bu eşsiz fırsatı deneyimleyin!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Gurme