18 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

TÜRKİYE BURSA'DAKİ SKANDALI KONUŞUYOR

olaybursa.com Bursa'yı değil Türkiye'yi salladı

Türkiye Bursa'daki skandalı konuşuyor

10 Aralık 2016 Cumartesi 15:09

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi güncellemesi için son 3 yılda 7.5 trilyon lira bütçe ayırması, Türkiye gündemine oturdu. www.olaybursa.com tarafından ortaya çıkarılan skandal; siyasetten, sosyal medyaya, ekşi sözlükten teknoloji sitelerine kadar tüm mecralarda gündem oldu.
Bursa'nın internet gazetesi www.olaybursa.com'un Genel Yayın Yönetmeni bugünkü yazısında, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan skandalı belgeleriyle ortaya koydu. Yazıda, Recep Altepe yönetiminde borç batağına saplanan ve gayrimenkul ve mal satışlarına karşın bu bataklıktan kurtulamayan belediyenin, internet sitesi güncellemesi için ayırdığı bütçe rakamlarla açıklandı.
 
"Bursa Belediyesi böyle batmış" başlığıyla verdiğimiz haber, kısa sürede Türkiye gündemine taşındı. Başta Facebook ve Twitter olmak üzere sosyal medyada hızla yayılan haber, siyaset cephesinde de geniş yankı uyandırdı.
 
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından skandala dikkat çekerek, "AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi, internet sitesi için 7.5 trilyon bütçe harcamış. Bu israf niye? Bursa'da halka zamlarla pes dedirten AKP'li belediye, 7 milyon TL'yi site güncellemek, övgü dolu trolleri beslemek için mi kullandı?" diye sordu.
Bir süre önce kendi kendine övgü dolu tweet atmasıyla gündeme gelen Recep Altepe, haberimiz sonrasında ekşisözlük'te de bir kez daha gündem oldu.
 
wmaraci, instela gibi çok sayıdaki teknoloji sitelerinde de konuyla ilgili başlık açılarak, skandal tartışıldı.
 
Haberimiz, Odatv, gazeteport, vaziyet, halktv, Yeniçağ, Yeni Asya, patronlardünyası gibi haber sitelerinde de manşet oldu.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet