19 Mayıs 2024
  • Bursa26°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

TSK'DAN GENÇLERE 19 MAYIS FİLMİ

TSK, "19 Mayıs Bütün Ümidim Gençliktedir" konulu bir film hazırladı.

TSK'dan gençlere 19 Mayıs filmi

19 Mayıs 2016 Perşembe 17:41

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle "19 Mayıs Bütün Ümidim Gençliktedir" konulu bir film hazırladı.

TSK'nın Youtube kanalından yayınlanan film, toprak sahada futbol maçı yapan gençlerin görüntüsüyle başlıyor. Görüntülerde, gençlerin bulunduğu toprak sahaya havadan bir helikopter ve karadan çok sayıda jandarma ekibi geliyor. Araçlardan inen askeri personel gençlerin karşısına geçiyor ve bir üsteğmen, "Gençler, maça var mısınız?" sorusu üzerine futbol maçı, yeşil sahada devam ediyor.

Gençlerin kırmızı, jandarma ekiplerinin de beyaz renkli forma giydiği maç, 1-1'lik berabere sona eriyor. Maçın ardından soyunma odasına geçen gençler, Jandarma Genel Komutanlığı'na ait resmi üniformalarla karşılaşıyor. Bir askerin, "Onlar sizin gençler" sözlerinin ardından üniformaları giyen gençler, dışarıdaki güvenlik güçlerinin yanına gidiyor.

Film, "Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anarken, tüm Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarız." ifadeleriyle son buluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel