15 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

TALİHSİZ MİNEL'İN CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde tatil yaptığı otelin havuzunda boğulan 12 yaşındaki Minel Karadiş'in cenazesi...

Talihsiz Minel'in cenazesi memleketine gönderildi

04 Temmuz 2016 Pazartesi 15:42

Antalya'nın Kemer ilçesinde tatil yaptığı otelin havuzunda boğulan 12 yaşındaki Minel Karadiş'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Tekirdağ'a gönderildi.

Olay dün 16.00 sıralarında Kemer ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İki gün önce ailesiyle tatile gelen Minel Karadiş, 1.70 metrelik yetişkin havuzuna girerek yüzmeye başladı. İddiaya göre, bir süre sonra havuza giren bir müşteri Karadiş'in suyun içinde hareketsiz halde olduğunu gördü. Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan çocuk ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Talihsiz çocuk doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kızlarının öldüğünü öğrenen anne Emel ve baba Hüseyin Karadiş sinir krizleri geçirdi. Otel havuzunda inceleme yapan polis bazı müşterilerin ifadesine başvurdu.

Minel Karadiş'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bugün işlemleri tamamlanan Minel Karadiş'in cenazesi gözyaşları içinde yakınları tarafından teslim alındı. Çocuğun anne ve babası cenazeyi almaya gelemezken, Minel Karadiş'in cenazesi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verilmek üzere gönderildi.

Talihsiz Minel'in cenazesi memleketine gönderildi

Talihsiz Minel'in cenazesi memleketine gönderildi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel