21 Eylül 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi yaşandı.

Sürpriz evlilik teklifi

14 Mayıs 2016 Cumartesi 21:22

Çankırı'da mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifi yaşandı. Çankırı Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreninde kız arkadaşına evlilik teklif etmek için Samsun'dan gelen İzzet Uğur Tuğrul, mezuniyet töreni sonrasında sahneye çıkarak Karatekin Üniversitesi'nde Güvenlik ve Koruma okuyan Büşra Başal'a evlenme teklifini yaptı.

Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreni sonunda sahneye çıkan İzzet Uğur Tuğrul, kız arkadaşı Büşra Başal'ı sahneye davet etti. Sahneye gelen Başal burada sevgilisinin evlenme teklifi ile karşılaştı. Tuğrul sevgilisi Başal'a "Benimle bir ömür boyu mutlu olmak ister misin?" diye sordu. Başal'ın "evet" cevabı üzerine yüzükler takıldı. Alanda bulunan öğrenciler de ıslık ve alkışlarla destek verdi.

Tuğrul, "Kız arkadaşımla 4 senedir beraberim. Bugün kep töreni vardı. Uzun zamandır böyle bir teklif bekliyordu. Ben de yeri ve zamanı olduğunu düşündüm. Binlerce kişinin önünde evlenme teklifi etmeye karar verdim. O da sağ olsun beni kırmadı." dedi.

Teklif sonrası çok büyük heyecan duyduğunu belirten Başal ise "Uzun zamandır ilişkimiz devam ediyordu. Böyle bir şey yapacağını tahmin etmemiştim. Çok heyecanlandım. Dizlerim bile titredi sahneye çıkarken." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel