30 Nisan 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara15°C

SEVİNÇ'TEN ULUS MAHALLESİNE KOMPLEKS ÇAĞRISI

Bursa Büyükşehir ve Yıldırım Belediye meclisine önerge verdi

Sevinç'ten Ulus mahallesine kompleks çağrısı

03 Şubat 2020 Pazartesi 13:27

CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Şahin Sevinç, Yıldırım ilçesinde bulunan Ulus mahallesine spor kompleksi yapılması için önerge verdi. Bursa'da bir çok mahallenin mağdur edildiğini belirten Sevinç, 'bazı mahallelerimize hava kadar, su kadar elzem olan hizmetler maalesef ulaşmıyor. Bu hizmetlere halkımızın kavuşması mücadele edeceğiz' dedi.
 
Bursa haber...
 
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Şahin Sevinç,
Bursa'nın bir çok bölgesinin mağdur edildiğini belirterek ihmal edilen mahallelere hizmet ulaşması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.
 
Bursa Yıldırım'da bulunan Ulus mahallesi gibi bir çok mahallede gençlerin mağdur olduğunu savunan Sevinç, bu mahallelerde spor yapacak alanların bile olamadığını dile getirdi.
 
 
Şahin Sevinç: "Geçen yıl İznik gölünde yüzme bilmedikleri için boğulan iki yavrumuzun vebali hepimizin boynundadır. Gençleri kahve köşelerinden almak sosyal sorumluluk yüklemek zorundayız. Biz kapı Kapı dolaşıyoruz çocuklar okusun diye. Tabi bunun yanı sıra gençleri tam teşekküllü eğitmek zorundayız.
 
Bu kapsamda Ulus mahallemizde çevre mahalleli hemşehrilerimizin de istifade edeceği bir spor kompleksi yapılması için önerge verdik
 
O bölgedeki gençlerimizin de yüzme hakkı yüzme eğitimi alma hakkı var. Futbol öğrenme hakkı var. Diğer spor branşlarından istifade etme hakkı var. Bu gençlere omuz verilmeli. Gençlik bizim geleceğimiz ümit kaynağımız.
 
Biz CHP grubu olarak halkımızın haklarını sonuna kadar savunmayı kendimize ödev kabul etmişiz. Bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz" diye konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet