03 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

SALDIRGANLAR HAKKINDA KARAR VERİLDİ!

Genç kıza laf atıp, erkek arkadaşını döven saldırganlar serbest bırakıldı.

Saldırganlar hakkında karar verildi!

31 Ocak 2019 Perşembe 12:59

 Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Burcu A.'ya (24) laf atıp, kendilerine tepki gösteren erkek arkadaşı Berati G.'yi (26) de tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa haber...

Olay, 20 Ocak günü Orhangazi ilçesinde bir kafeteryanın önünde meydana geldi. Erkek arkadaşı Berati G. ile bir alışveriş merkezine giden Burcu A.'ya 5 kişilik bir grup laf atınca tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirilirken, Berati G. ile Burcu A. çay içmek için bir kafeteryaya girip, oturdu.

Bursa haber...

Grup, çıkışta kendilerini bekleyen 5 kişinin saldırısına uğradı. Grup, Berati G.'yi tekme tokat döverken, Burcu A. ise erkek arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalıştı. Yere düşen erkek arkadaşının üzerine kapanan Burcu A. da vücuduna aldığı tekmelerle yaralandı. Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, çağırılan sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Berati G'nin vücudunda çok sayıda kırık olduğu bildirildi.

BURSANIN ORHANGAZI ILCESINDEKI SALDIRI KAMERALARA BOYLE YANSIDI. FOTO BURSA/DHA

Bursa haber...

​Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, ismi açıklanmayan şüphelileri gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 5 şüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

BURSANIN ORHANGAZI ILCESINDEKI SALDIRI KAMERALARA BOYLE YANSIDI. FOTO BURSA/DHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet