SALDIRGAN TUTUKLANDI
Yozgat'ta polise teslim olan zabıta memuru Fevzi Bekar, adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve koruması Yener Şimşek'i silahla yaraladıktan sonra kaçtığı memleketi Yozgat'ta polise teslim olan zabıta memuru Fevzi Bekar, tutuklandı.
Gürsu Belediyesi'nde yapılan makamda yükselme sınavını kazanmasına rağmen müdürlük görevine getirilmediğini öne süren zabıta memuru Fevzi Bekar, geçtiğimiz Çarşamba günü tartıştığı Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı ve koruması ve şoförlüğünü yapan Yener Şimşek'i ağır yaralamıştı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uyutulan Başkan Cüneyt Yıldız'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Karnından yaralanan koruması ve şoförü Yener Şimşek'in ise hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.
Olayın ardından kayıplara karışan zanlı Fevzi Bekar, memleketi Yozgat'ın Boğazlayan ilçesinde polise teslim oldu. Olayın ardından polise teslim olmak için Yozgat'a gittiğini belirten Bekar, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi.
Emniyet çıkışında gazetecilerin sorularına sessiz kalan Bekar'ın, ifadesini savcılıkta vermesi bekleniyordu.
Bekar, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanrak, cezaevinde gönderildi.
GÜRSU'YA YENİ BAŞKANGürsu Belediye Meclisi yeni başkan seçmek için toplandı.
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDIGürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.
ÇELİK HASTANEYE GELDİÇelik Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın vefat haberi üzerine Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.
BAŞKANIN CENAZESİ YARIN
PROGRAMLAR İPTALOsmangazi ve Yıldırım belediyeleri, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız´ın hayatını kaybetmesi üzerine programları iptal etti.
BAŞKAN VEFAT ETTİ
ÇELİK HASTANEDE Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek doktorlardan bilgi aldı.
BAŞKAN İÇİN ÖZEL DOKTORMalatyadan özel uçakla doktor getirildi.
SALDIRGAN TUTUKLANDIYozgat'ta polise teslim olan zabıta memuru Fevzi Bekar, adliyeye sevk edildi.
BAŞKANI VURAN ZANLI TESLİM OLDUGürsu Belediye Başkanı ve korumasını vuran zanlı Yozgat'ta ortaya çıktı.
BAŞKAN DUA BEKLİYORBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son durumu hakkında bilgi verdi.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.