18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

RECEP ALTEPE İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA!

İstifası istenen 3 belediye başkanlarıyla ilgili çarpıcı iddia...

Recep Altepe ile ilgili bomba iddia!

20 Ekim 2017 Cuma 19:21

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kendisi gibi istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la birlikte,"istifa etmeme" kararı aldığı ileri sürüldü. Altepe, bugün yaptığı açıklamada,"Görevimizin başındayız." diye konuşmuştu.
 
Son dakika haberleri...
 
Hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, CNN Türk canlı yayınında AK Parti’den istifası istenen 3 belediye başkanıyla ilgili çok tartışılacak bir iddiada bulundu. Selvi, Recep Altepe'nin de aralarında bulunduğu 3 belediye başkanının beraber hareket ettiklerini ve "istifa etmeme kararı" aldıklarını öne sürdü.
 
“BERABER HAREKET EDİYORLAR”
 
Selvi, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Hava sürekli değişiyor. Dünden bugüne farklı bir iklim oluştu. 3 belediye başkanının aralarında bir iletişim kurulduğu, beraber hareket ettikleri ve istifa etmeme kararı aldıkları haberleri geliyor.” diye konuştu.
 
 
ALTEPE DİRENİYOR!
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Recep Altepe, bugün yaptığı açıklamada," Biz işimize devam ediyoruz." demişti.
 
Recep Altepe, Atatürk Havalimanı'nda,gazetecilerin, "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna, "Ben o konuda herhangi bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz." karşılığını verdi.
 
Altepe, daha önce de istifa iddialarını yalanlamıştı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet