15 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

"RANT DÜZENİNE ÇOMAK SOKACAĞIZ"

TKP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Yavuzkan, seçim çalılşmalarını sürdürüyor...

"Rant düzenine çomak sokacağız"

07 Mart 2019 Perşembe 17:21

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Yavuzkan,"Bursa'da rant belediyeciliği almış başını gitmiş. Biz seçilirsek bu rant düzenine çomak sokacağız." dedi.
 
Bursa haber...
 
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Yavuzkan,31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bursa'daki çalışmaları sürdürüyor.
 
Bursa Bakış'ı ziyaret eden Mehmet Yavuzkan, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Bursa'da özellikle kadınlar ve emekçi kesimlerden Türkiye Komünist Partisi'ne büyük ilgi olduğunu belirten Yavuzkan, "17 ilçenin tamamında belediye meclis üyesi adaylarımız var. Bu arkadaşlarımızın seçilmesi çok önemli. Rant belediyeciliği almış başını gitmiş. Biz seçilirsek bu rant düzenine çomak sokacağız. " diye konuştu.
 
 
Bursa'da partilerini büyütmek istediklerini vurgulayan Mehmet Yavuzkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Türkiye'nin Komünist Parti'ye ihtiyacı var. Türkiye'de koşullar giderek daha da ağırlaşacak. Bu nedenle düzen değişikliği talebimizi, Bursalılara anlatıyoruz. Seçim çalışmaları sırasında, her kesimden insanların ilgisi ile karşılaşıyoruz. TKP olarak yerel yönetimlerde emekçi halkın refah ve mutluluğunu amaçlıyoruz. Komünistlerin yerel yönetimlerde hakim olması, ortaklaşmayı ve birlikteliği güçlendiren bir kültürün geliştirilmesi demektir. "
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet