28 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

POLİS HER YERDE ONLARI ARIYORDU...

Baba ve oğlu, İstanbul'da yakalandı

Polis her yerde onları arıyordu...

19 Temmuz 2018 Perşembe 17:21

Bursa'da geçen ay 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan Mehmet Ö. ve oğlu Ferit Ö., İstanbul’da yakalandı.
 
Bursa haber...
 
Mustafakemalpaşa ilçesinin kırsal Yalıntaş Mahallesi yolu üzerindeki restoranda geçen 27 Haziran'da gerçekleşen silahlı saldırıda 2'si ağır, 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Salih O. (37), doktorların müdühalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
 
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, saldırıyı gerçekleştirerek kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
 
 
Araştırma sonunda kimlikleri belirlenen Mehmet Ö. ve oğlu Ferit Ö.'nün İstanbul'da oldukları bilgisine ulaşıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yürütülen çalışma sonunda şüpheliler Mehmet Ö. ve oğlu Ferit Ö. yakalandı.
 
BURSA'NIN MUSTAFAKEMALPASA ILCESINDE 1 KISININ OLDUGU, 3 KISININ YARALANDIGI SILAHLI SALDIRININ FAILLERI OLARAK ARANAN MEHMET O. (FOTOGRAFTA) VE OGLU FERIT O. ISTANBUL’DA YAKALANDI. SUPHELILER MUSTAFAKEMALPASA'DA ADLIYEYE SEVK EDILDI. FOTO-BURSA-DHA
 
Bursa'ya getirilen baba ve oğlu, polisteki sorguları ardından adliyeye sevk edildi.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet