17 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

MUHTARLARDAN ALTEPE'YE "HİZMET" TEŞEKKÜRÜ

Bursa’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür ederek çiçek verdiler.

Muhtarlardan Altepe'ye "hizmet" teşekkürü

10 Şubat 2017 Cuma 17:37

BURSA'da vatandaşlar trafik, ulaşım, altyapı sorunlarına isyan ederken, mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALtepe'ye "hizmet" teşekkürüne gitti. Bursalılar ziyareti, "Başkan Altepe'ye teşekkür eden muhtarların demek ki keyifleri yerinde" diye değerlendirdiler.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı ve ilçelerden gelen muhtarlarla biraraya geldi. Muhtarlar, Bursa’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür ederek çiçek verdiler.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol ve ilçelerin muhtarlar derneği başkanları ile Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki makamında bir araya geldi.
Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlar olarak bizler her zaman Büyükşehir Belediyesi’nin ve Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Recep Altepe’nin yanındayız” dedi.
.
ALTEPE, HİZMETLERİMİZ HER YERDE
Muhtarların vatandaşların hizmete ulaştığı ilk yöneticiler olduğunu belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin tüm mahallelerine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bu noktada muhtarlarımız önemli rol üstleniyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırdığını ve bu çalışmalarda muhtarların önemli rol üstleniyor.” diye konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet