08 Eylül 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara19°C

'MUDANYA PARSEL PARSEL SATILIYOR'

MHP'li Erden çok sert konuştu

'Mudanya parsel parsel satılıyor'

24 Haziran 2022 Cuma 10:54

MHP Mudanya Belediye meclis üyesi Bülent Erden, Mudanya belediyesinin arsa satışlarına tepki göstererek başkan Türkyılmaz'ı topa tuttu. Mudanya Belediyesinin sokakları süpürmekten başka bir icraatı olmadığını dile getiren Erden; "Hayri Türkyılmaz seçim vaadi olarak, Mudanya'nın 1 metrekare alanını sattırmayacağım hatta satılanları geri alacağım diyordu. Şimdi Mudanya'yı parsel parsel kendisi satıyor" dedi.

Bursa haber...   

Mudanya Belediyesi'nin ihale ile satışa çıkardığı arsalar MHP tarafından büyük tepkiyle karşılandı. MHP Mudanya belediye meclis üyesi Bülent Erden, "İki dönemdir görevde olan başkan Türkyılmaz belediyeciliği sadece sokak süpürmek sandığı için Mudanya'da hiç bir proje üretilememiştir.
Göreve geldiği günden bu yana tek projesi olan Yıldıztepe'yi yapmaya kalkmış onu da maalesef yanlış yapmıştır. Projenin yeri yanlış olduğu için daha bitirilmeden çökme ve çatlaklar oluştu."
diye konuştu.



Erden konuşmasında; "Kısa süre önce Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi zemininde ve duvarlarında oluşan çökme ve çatlaklar konusunda yetkili bir kuruluşa ya da kuruma inceleme yaptırıldı mı?
Resmi bir rapor hazırlandı mı? Yoksa risk devam ediyor mu? Sayın Türkyılmaz bugüne kadar eyleme dönüştürmediği şeffaf belediyecilik söylemi gereği Yıldıztepe ihale şartnamesindeki detayları ihale öncesinde Mudanyalı ile paylaşırsa gelecek önerilerle yaşanabilecek sıkıntılara önlem alınmış olur.
Sonuç olarak sayın Belediye Başkanı 8 yıldır doğru bir yatırım olarak Zübeyde Ana Çocuk Akademisini yaptı. Onu da yanlış yere yaptı. Yine 8 yıldır doğru bir fikirle Yıldıztepe Sosyal yaşam Merkezi'ni yaptı. Onunda mimari projesini yanlış, kullanışsız ve çok yüksek maliyetle Mudanyalıların mülklerini sata sata yaptı."
ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet