19 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

MHP’Lİ MUHALİFLER YOL HARİTASI ARIYOR

Genel Başkan adayları toplandı

MHP’li muhalifler yol haritası arıyor

02 Temmuz 2016 Cumartesi 15:07

MHP'li kuhalif Genel Başkan adayları Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ Ankara Söğütözü'ndeki Anadolu Down Town Otel'de bir araya geldi.

MHP'li muhalifler Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 19 Haziran'da gerçekleştirilen Tüzük Kurultayı hakkında tedbir kararı vermesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yapılan tüzük değişikliklerini tescillememesi ve son olarak Çankaya İlçe Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu'nun 10 Temmuz'da Olağanüstü Kurultay yapılamayacağına ilişkin kararları sonrasında yol haritalarını belirlemek için saat 14:00'de toplandı.

Ankara Söğütözü'ndeki Anadolu Down Town Otel'de düzenlenen toplantı girişinde konuşan Sinan Oğan, "Ne pahasına olursa olsun bu kurultayın yapılacağına kimse şüphe etmesin. Hiç kimse koltuğunda 2018'e kadar rahat oturamayacak" dedi.

Oğan, gazetecilerin beşinci parti iddialarını sorması üzerine, "Buralardan beşinci parti çıkmaz, buralardan MHP'nin kurultayını yapması ve bir genel başkan seçmesi çıkar, onun dışında bir şey çıkmaz" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset