20 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

METEOROLOJİ'DEN İKİ KRİTİK UYARI!

Bursa'da bu gece kar var

Meteoroloji'den iki kritik uyarı!

22 Nisan 2017 Cumartesi 16:39

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgisine göre akşam saatlerinde, Bursa'nın yüksek kesimlerine karla karışık yağmur ve kar yağacak.
 
Öte yandan Meteoroloji'den yapılan ikinci bir uyarıda, Bursa'da 24-25 Nisan tarihlerinde hafif ile orta şiddette zirai don riskinin bulunduğu bildirildi.
 
Bursa'da bugün sabah saatlerinde güneşli bir hava görülüyor, ancak öğleden sonra yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise, gün içerisinde en yüksek 13 derece ölçülecek.
 
Meteoroloji'den alınan son dakika bilgisine göre, Bursa'da sabah saatlerinde güneşli bir hava görünüyor. Sıcaklık ise gün içerisinde en yüksek 13 derece olarak ölçülüyor.
 
Bursa'da öğle saatlerinden sonra güneş etkisini kaybediyor ve yağmurlu bir hava bekleniyor. Yağmurlu hava Bursa'da yer yer etkili sağanak şekilde olacak. Ayrıca yüksek kesimlerde kar ve karla karışık yağmur yağacak.
 
23 NİSAN'DA HAVA DURUMU
 
Meteoroloji verilerine göre, yağış yarın da devam edecek.
 
Bursa'da 23 Nisan'da yağmurlu bir hava olacağı tahmin ediliyor ve sıcaklık derecesi ise değişmiyor. Pazar günü hava sıcaklığı en yüksek 13 derece olacak ve gece saatlerinden itibaren yağış etkisini yitirecek. Pazartesi günü yağış beklenmiyor ve bulutlu bir hava olması öngörülüyor.
 
 
DON UYARISI
 
Bursa, Eskişehir, Bilecik ile Kütahya'da 24-25 Nisan'da hafif ile orta şiddette zirai don riskinin bulunduğu bildirildi.
 
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece ve yarın sabah saatlerinde kar yağışı ile birlikte Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya çevreleri için hafif zirai don tahmini yapıldı.
 
Söz konusu illerde pazar gecesi, pazartesi ve salı günleri ise sabah ile gece saatlerinde orta şiddette zirai don olayı bekleniyor.
 
Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai üreticiler olmak üzere dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet