20 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

METEOROLOJİ'DEN BURSA'YA UYARI!

Bursa'da sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji'den  Bursa'ya uyarı!

26 Mart 2017 Pazar 13:20

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana çevreleri, Burdur'un güney ve batısı, Antalya'nın batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bursa'da sıcaklıkların yarın düşmesi bekleniyor.
 
Meteoroloji verilerine göre, Bursa'da yarın kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Kentte sıcaklık 9 derece birden düşerek 11 derece civarında seyredecek. Salı günü ise hava parçalı bulutlu, sıcaklık ise 14 derece civarında olacak
 
Sabah saatleri için Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ve Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği uyarısı yapılmıştı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Marmara'nın kuzeyinde 3 ila 5 derece artacak, iç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
 
Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.
 
BURSA'DA HAVA DURUMU
 
hava-durumu.png
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet