20 Eylül 2024
  • Bursa27°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

METEOROLOJİ'DEN BURSA UYARISI!

Meteoroloji'den Bursa uyarısı! Kar gelmedi ama...

Meteoroloji'den Bursa uyarısı!

01 Ocak 2018 Pazartesi 13:14

Meteoroloji verilerine göre Bursa, yarından itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor...
 
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar devam ediyor. 2018'e girerken önceki yıllara göre ılıman bir hava etkisi altında olan Türkiye'yi önümüzdeki hafta nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji'nin son dakika verilerine göre hava sıcaklıkları bir süre daha düşmeyecek. Kar yok fakat yağmur geliyor.
 
Bursa haber...
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son dakika verilerine göre sıcak geçen aralık ayı sonrasında ocak ayına da mevsim normalleri üzerindeki sıcaklıklarla giriyoruz.Bursa'da hafta boyu 12-13 derece aralığında seyredecek sıcaklıklar Ankara’da 8-10 derece civarlarında olacak. İzmir’de ise hava sıcaklıkları 16 dereceye kadar ulaşacak. Bursa'da çarşamba gününden itibaren sağanak yağmur görülecek. Cuma gününe kadar devam etmesi beklenen sağanak yağmur hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğe neden olmayacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son dakika verilerine ve yapılan son değerlendirmelere göre: İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kahramanmaraş, Karaman, Sinop ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Amasya, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yağışla birlikte kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet