21 Eylül 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

METEOROLOJİ'DEN BURSA İÇİN UYARI

Yarından itibaren hafta boyu...

Meteoroloji'den Bursa için uyarı

14 Ocak 2017 Cumartesi 12:48

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı etkisinde kalan Bursa yarından itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteoroloji verilerine göre, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege'de akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak bekleniyor. Bursa'da ise yarın görülece sağanak yağışların tüm hafta boyunca sürmesi bekleniyor.
 
Bursa hava durumu....
 
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile akşamsaatlerinden sonra Antalya'nın doğu kıyılarının yağmur ve sağanak, gece Bilecik ve Kütahya çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 1 ila 4 derece artacağı, güney bölgelerde değişmeyeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
 
BURSA İÇİN 5 GÜNLK HAVA TAHMİNİ
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet