06 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara8°C

MEHMETÇİKLE İFTAR

Erdoğan ve Akar Mardin'den ayrıldı

Mehmetçikle iftar

15 Haziran 2016 Çarşamba 02:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Nusaybin'de operasyonlara katılan askerlerle iftar yapmak üzere geldiği Mardin'den ayrıldı.

Erdoğan, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve bazı bakanlarla birlikte gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında geldiği Mardin Havalimanı'nda Vali Mustafa Yaman ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Erdoğan, havalimanından 10 kilometre mesafede olan Mardin 70 Mekanize Tuğay Kamutanlığı'na bağlı olan Orgeneral Hulusi Sayın Kışlası'nda Nusaybin'de operasyona katılan askerlerle iftar programında bir araya geldi.

Erdoğan, burada Genelkurmay Başkanı Akar ile birlikte Mehmetçiklerle karavana yemeğiyle iftar yaptı. Mardin Korucular Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir de iftarda yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi ve gidişi nedeniyle Kızıltepe Mardin Karayolu güzergahındaki trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık iki saat kaldığı Mardin'den Vali Mustafa Yaman ve diğer yetkililer tarafından Mardin Havalimanı'ndan Ankara'ya dönmek üzere uğurlandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset