27 Nisan 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

KORONA KORKUSU CANINDAN ETTİ

Evli ve 3 çocuk annesi hayatını kaybetti

Korona korkusu canından etti

13 Nisan 2020 Pazartesi 16:22

bursa'da koronavirüs korkusuyla evinde sürekli çamaşır suyu ile temizlik yaparken zehirlenerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadın otopsi yapılmak için korona testi yapılması bekleniyor. 

Bursa haber...

Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesindeki olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, korona virüs korkusuyla 4. Açelya Sokak üzerinde bulunan evinde sürekli temizlik yapan evli ve 3 çocuğu bulunan, Mukaddes Tunç, sokağa çıkma yasağının olduğu dün de evinde temizlik yapmaya devam etti. Koronavirüs korkusu nedeniyle temizlik esnasında çok fazla çamaşır suyu kullanan kadın, bir süre sonra zehirlenerek fenalaştı.

Evde bulunanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mukaddes Tunç'un çamaşır suyundan zehirlendiğini belirledi. Evdeki ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan kadın, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mukaddes Tunç, hayatını kaybetti.  
 
Evli ve 3 çocuklu kadının kesin ölüm nedenin belirlenmesi için korona testi yapılacak. Test pozitif çıkarsa direk defnedilecek kadının, testi negatif çıkarsa otopsi yapılacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet