13 Ekim 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

KÖFTECİ YUSUF'A BÜYÜK DESTEK

Bursalılar Köfteci Yusuf'a sosyal medya üzerinden büyük destek veriyor

Köfteci Yusuf'a büyük destek

13 Ekim 2024 Pazar 13:45

Ürünlerinde domuz eti tespit edildikten sonra bir anda Türkiye gündemine oturan Köfteci Yusuf'a Bursalılar sosyal medya üzerinden büyük destek veriyor. Sosyal medya hesapları üzerinden Köfteci Yusuf'a inandıklarını, olayın komplo olduğunu düşündüklerini ifade eden Bursalılar, gazetemize ilettikleri mesajlarla firmaya desteklerini ifade ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde ürünlerinde domuz eti kullandığı belgelenen Türkiye'nin en büyük restoran zinciri Köfteci Yusuf, bir anda ülke gündemine oturdu.

Ortaya atılan belgenin gerçek olup olmadığı tartışmaları sürerken, Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesine Köfteci Yusuf'u ekledi.

Yaşanan skandal sonrası kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Köfteci Yusuf Akkaş'a destek verenlerin sayısı çığ gibi büyüdü.

Bursa'nın internet Gazetesi Bursabakis.com'un konu ile ilgili haberleri altında gelen 5 binden fazla yorum ve 32 bini aşkın beğeni de Yusuf'a verilen desteği gözler önüne serdi.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet